«Це мій музичний щоденник, який я веду по життю»: KOLA презентувала новий альбом

Лірична душа KOLA 26 травня презентує довгоочікуваний альбом нових пісень під назвою «Музичний щоденник. Частина перша», в якому співачка через творчість розкриває всю палітру почуттів, пережитих за останній рік. Також цього дня запрем’єрила відеокліп на трек «Лину», який став лід-синглом альбому.

До збірки увійшло 5 треків: «Лину», «Думки дітей», «Цінувати життя», «Ноги Збила» та  «По воді». Кожна пісня в той чи іншій мірі є про співачку, про емоції, які вона пережила, або про емоції людей, які дуже чітко відчула… KOLA в піснях відобразила думки й емоції, які будуть близькі багатьом слухачам, адже в альбомі і про важливість жити сьогоднішнім днем, і про пошук кохання, і про переживання наймолодших українців, а також про вічне, щире, справжнє почуття. 

«Всі думки, емоції в піснях пережиті мною тою чи іншою мірою, тому кожна історія переплітається з подіями в особистому, це мій музичний щоденник, який я веду по життю», – так KOLA описала новий альбом.

Сніпети пісень вже були опубліковані KOLA в її акаунті інстаграм та отримали безліч позитивних відгуків, а також прохань випустити повні версії композицій. Прослухати альбом можна на всіх цифрових майданчиках.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист