Чим відрізняться модна техніка фарбування волосся фолояж від балаяжу і кому вона ідеально підійде

Жінки хочуть постійно дивувати оточуючих змінами в образі, і перукарі та колористи із задоволенням допомагають їм у цьому. Багато кому припаде до душі фолояж.

Тим, хто цікавиться модними техніками фарбування волосся, добре знайомий балаяж –знебарвлення окремих пасм волосся з подальшим нанесенням кількох відтінків фарби, близьких по тону з рідним кольором. Хоча яскраві креативні (синій, зелений, рожевий тощо) теж можуть використовуватися.

Цей процес складний, забирає багато часу. Але ефект того вартий. 

Техніка  фолояж теж побудована на знебарвленні, і теж залишає незайманим волосся біля коренів. Відрізняється вона тоном фарби: висвітлені пасма фарбуються не в блонд, а в яскравіші кольори – мідний, золотистий і навіть коричневий. Це допомагає добитися глибини кольору, зробити його більш насиченим.

Ще одна відмінність балаяжу від фолояжу, у першому випадку не використовується фольга. Під час фолояжу локони обертають у фольгу – там вдається зробити бліки на волоссі більш явними.

Переваги цієї техніки в тому, що ви отримуєте ефектний колір, при цьому практично не пошкоджуєте волосся («практично» - адже зовсім не впливати на нього фарба не може). Коли волосся відростає, це не дуже впадає у вічі, оскільки корені в нього нефарбовані.

Фолояж можна робити на довге й коротке волосся будь-якого кольору – він підходить і блондинкам, і шатенкам. Однак стилісти кажуть, що найкраще він виглядає на локонах теплих відтінків.

Тож для тих, хто хоче надати образу індивідуальності, не змінюючи радикально зачіску і колір, фолояж пасуватиме ідеально.

Вас це може зацікавити: Як приховати вік: не допускайте ці 5 помилок у зачісці

Clavi Cut – найпопулярніша стрижка весни 2024: маскує недоліки і всім личить

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист