Експерт назвав найкращий спосіб помити тротуарну плитку у дворі – швидко, легко і безпечно

Якщо ваші доріжки у дворі забруднилися і псують його вигляд і ваш настрій, час їх помити.

Дощ, вітер, який несе сміття і пил, пилова буря з Сахари, садово-городні роботи – все це не надто сприяє чистоті доріжок у дворі. Підмести – лише половина справи. Періодично їх потрібно мити.

Експерт з під’їздних доріг Тревор Найт радить це робити з допомогою мийки високого тиску. На його думку, це найкращий і найекологічніший спосіб позбавитися бруду. Немає такої мийки – скористайтеся шлангом, але обов’язково з насадкою. Вода не повинна витікати одним струменем, інакше ви ризикуєте вимити заповнювач зі швів між плиткою.

Ще один нюанс: тримати мийку або шланг треба під кутом 30-45°. Це також не допустить вимивання заповнювача.

Можна помити плитку і мильною водою. Спочатку ретельно вимийте її щіткою з твердою щетиною, а потім гарно змийте водою. Але такий варіант можливий лише за умови, що у вас є екологічно чистий засіб миття – тоді ви не завдасте шкоди деревам та рослинам.

Тревор Найт застерігає від миття тротуарної плитки та інших варіантів покриття агресивними засобами. Зокрема, оцтом та відбілювачами. Дехто любить використовувати їх ще й для боротьби з бур’янами. Але справа в тому, що, потрапивши в ґрунт  (а уникнути цього неможливо), вони знищать рослини навколо. А відбілювач може зіпсувати ще й колір плитки.

Вас це може зацікавити: Як назавжди позбавитися трави на тротуарній плитці: допоможе копійчаний засіб

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист