Купити варильну поверхню

Якщо вас не влаштовує класична плита або з'явилося бажання повністю змінити кухонний інтер'єр, радимо купити варильну поверхню https://ventolux.ua/varil-n-poverhn. Вона успішно компонується з нижніми елементами меблевої групи і займає дуже мало місця. А якщо вам знадобиться духова шафа, то її можна розмістити по вертикалі на зручній висоті. Для тих, хто сумуватиме без традиційної плити, розроблено варіант суміщення варильної поверхні та духовки. Пристрої матимуть спільну панель керування.

Джерело термонагріву 

Три варіанти – це газ, електрика та суміщений вид подачі носія. Заходьте на сайт «Вентолюкс», вивчайте відповідні позиції.

– Ви користуєтеся газовою плитою. За експлуатаційними витратами цей вид вийде дешевше, ніж електричний. Також він «виграє» за швидкістю набору температури та періодом вимкненням конфорок. Деякі види продукції комплектуються змінними форсунками для підключення газу до балонів. Це підходить у сільської місцевості, на дачі.

- Другим джерелом для варильної поверхні буде струм. Залишиться вибрати між ТЕНами та індукцією. Ретро-варіант із чавунними елементами ви навряд чи знайдете. Сучасна інтерпретація – це нагрівачі, що знаходяться під склокерамічною панеллю. Для індукційної версії потрібний посуд з металом, що намагнічується (або хоча б з внутрішньою прокладкою, чутливою по відношенню до магнітного поля).

- Тим, кому доводиться підлаштовуватись під подачу носія, краще придбати комбінований тип мініатюрної плити. Буде газ – матимуть змогу готувати, буде струм – аналогічно.

 

Ширина панелі залежить від виду розміщення і кількості елементів, що нагріваються. У моделі з 1-2 конфорками цей параметр дорівнює 30см, а коли 4-5 конфорок, то ширина збільшується до 80-90 см. Глибина в базовій комплектації становить 60 см, але також може змінюватись. Висота визначається видом: одна незалежна панель або у поєднанні з духовою шафою.

Не забуваймо, що і для варильних поверхонь потрібна витяжка. Вибрати під відповідні розміри можна тут (зробити анкорне посилання для переходу до розділу витяжок).

Що ще пропонується обрати покупцеві

• Матеріал виготовлення: емаль, сталь, загартоване скло, склокераміка.

• Управління: звичайним методом перемикання та електронним способом. У газових моделях додається функція п'єзопідключення, монтується датчик контролю надходження газу до конфорки. У сенсорних модифікаціях вся інформація відображається на екрані.

• Електричні варильні поверхні доповнюють максимальним функціоналом: блокуванням від випадкового включення дітьми, зниженням інтенсивності нагрівання після досягнення рідиною +100⁰С, таймером вмикання конфорок. Серед останніх розробок – складання списку приготування страв, який розміщується у пам'яті пристрою.

Лінійка товарів VENTOLUX представлена у базових та розширених комплектаціях.Запрошуємо до електронного каталогу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист