Морозиво з карамельним соусом – новий смак улюбленого десерту

Морозиво виручить у будь-якій ситуації, коли терміново потрібен десерт. Його можна посипати шоколадом чи горіхами, полити сиропом чи варенням, наповнити вафельний ріжок або викласти кулькою на шматочок шарлотки. Рецепт морозива з маршмеллоу та карамельним соусом із цукерок «Корівка» – це дуже ніжно, смачно і просто.

500 г вершково-шоколадного морозива

200 г цукерок «Корівка»

100 мл молока

150 г маршмеллоу

Нагріти на середньому вогні молоко і, постійно помішуючи, розтопити в ньому цукерки – повинен вийти соус. Його можна приготувати заздалегідь та прибрати в холодильник.

Дістати морозиво з холодильника та дати йому підтанути. Викласти по кілька маршмеллоу в склянки, полити карамельним соусом і заповнити догори морозивом. За бажанням додатково полити зверху карамельним соусом і прикрасити зефіркою.

Вас це може зацікавити: Освіжаюче морозиво з кави та вершків за 1 хвилину - простий рецепт

Рецепт десерту з груші й сиру в оригінальній подачі

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист