Наймодніші жіночі головні убори на літо 2024 (ФОТО)

Правильно підібраний головний убір не тільки захистить влітку від перегріву, а й стане стильним доповненям до вашого образу.

Бейсболка

Не залежно від пори року купляйте бейсболку – і не помилитись. Вона зручна і багатофункціональна, тому актуальна завжди. Тільки щільність тканини міняється. Якщо раніше цей головний убір був елементом спортивного стилю, цього літа деякі Будинки моди пропонують носити його навіть з мереживним сукнями.

Панама

Пляжний варіант головного убору давно вийшов за межі пляжу – панами, як і бейсболки, носять і влітку, і взимку. Джинсові, текстильні, солом’яні, в’язані – залежить від ваших уподобань. З крислатими полями чи компактні – вибирайте. Вони вписуються в будь-який аутфіт за виключенням ділового та вечірнього.

Докерка

Раніше цей головний убір носили портові робітники, тому донедавна він вважався чоловічим. Докерка щільно облягає голову, не закриває вуха, не має козирка. Але з функцією захисту голови від сонця чудово справляється. Цього літа дизайнери пропонують носити її і жінкам, адже виглядає вона надзвичайно елегантно.

Косинки

Ні, ніхто не пропонує носити їх традиційним способом і зав’язувати під підборіддям, як це робила королева Елизавета II. Є інші способи носити влітку яскраву шовкову косинку. Наприклад, зав’язавши її як бандану або зробивши з неї широку пов’язку. 

Ковбойський капелюх

Звичайні крислаті капелюхи теж ніхто не відміняв. Але хітом літа стануть ковбойські. Щоправда, стилісти застерігають: цей головний убір вписується далеко не в кожен look. Але органічно доповнить не тільки образ у стилі канті – джинси на сорочку в клітку. З шорти-футболкою, джинсовою сукнею максі чи однотонним сарафаном з відкритими плечима ковбойський капелюх теж виглядатиме доречно.

Вас це може зацікавити:   Які сонцезахисні окуляри носитимуть модниці весною-літом 2024 (ФОТО)

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист