П’ять б’юті-помилок, які роблять жінку старшою

Як замаскувати недоліки, виглядати привабливішими і молодшими? Зробити макіяж. Але дуже важливо зробити все правильно, щоб не отримати зворотній ефект і не додати собі зайвих років.

Стилісти називають п'ять найпопулярніших помилок у макіяжі, які можуть звести  нанівець усі ваші старання. 

Надто вузькі брови

Сильно вищипані, за словами стилістів, виглядають неприродньо і роблять  обличчя повнішим. А ще дуже тонкі, вигнуті брови вважаються ознакою старіння – з віком вони стають менш помітними, оскільки волосся рідшає. Щоб підкреслити молодість, брови можна корегувати, але не перетворювати на ниточки. Якщо вони вузькі від природи, можна домалювати олівцем для  олівцем для брів або зробити перманентний макіяж.

Відсутність праймера

Це база, завдання якої – полегшити нанесення макіяжу і зробити так, щоб він довго тримався. Окрім того, праймер діє як пом’якшувач для обличчя та «стирає» зморшки. Без нього макіяж може виглядати неоднорідним. Щоб замаскувати проблемні місця, знадобиться товстий шар косметики, з яким обличчя виглядає неприродньо.

Порошкові румяна

Навіть якщо ви зробити ідеальний макіяж, порошкові рум’яна можуть все зіпсувати. Кремові діють як зволожуючий крем: завдяки своїй текстурі добре вбираються, не пересушують, створюють природний рум'янець. І помітно молодять.

Недоглянуте волосся

Якщо хочете виглядати молодо не залежно від віку, варто приділяти час своїй голові. Пам’тайте, що здорове блискуче волосся – це ознака молодості. Тому користуйтеся  кондиціонерами для волосся, які забезпечують блиск, спробуйте ботокс для волосся. Не фарбуйтеся в один тон (спробуйте балаяж і оціните його перевашаги). Не намагайтеся робити якісь химерні зачіски. Головне, не виглядати так, ніби ви щойно встали з ліжка.

Теплі кольори

Особливо це стосується волосся. Максимум, що можете собі дозволити – натуральну  карамель. Теплі кольори підкреслять сірий чи блідий відтінок шкіри обличчя і зроблять вас на кілька років старшими. Молодість та свіжість забезпечить  холодна кольорова гама.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист