Підтримай маленьких пацієнтів Охматдиту: акція на День захисту дітей від Angela

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. На честь цієї особливої події українська співачка, громадська діячка та мати двох синів Angela ініціювала акцію для збору коштів на потреби найбільшої дитячої лікарні в Україні — Охматдит. 

Angela надає системну допомогу  та була хедлайнеркою масштабної благодійної акції «Почуй дітей», за результатами якої на закупівлю медичного обладнання для клініки були зібрані необхідні. 

Звісно, зібраних того разу коштів буде недостатньо для покриття основних потреб центру, який активно працює в умовах повномасштабного вторгнення:  «Діти України кожного дня страждають від наслідків війни. Це стосується кожної дитини — від малюка в Івано-Франківську — до школяра в Костянтинівці. Але є цілі категорії дітей, які отримали жахливі поранення під час бойових дій або зіштовхнулися з системними захворюваннями, які потребують якісного лікування», — розповідає Angela.

Angela —  успішна співачка та королева краси міжнародного рівня, але перш за все вона мати. Артистка виховує двох дітей і певна, що саме їх інтереси є важливішими за її творчі або кар'єрні амбіції. Також постійно працююча співачка чудово розуміє мільйони українських матерів, які поєднують виховання дітей з роботою та елементарним виживанням в Україні в умовах геноцидної війни. 

«Я розумію, що кожен втомився від зборів і вже не має матеріальних або ментальних ресурсів постійно підтримувати ті чи інші ініціативи. Але діти — не винні в тому, що відбувається і в них немає вибору, що робити зі своїм життям. Діти, малеча та підлітки зіштовхнулися з неймовірними жахами в найкращі роки свого життя. Тому, обов'язок кожного з нас допомогти дітям та молоді, які стануть нашою опорою в боротьбі за кращу Україну вже завтра», — закликає артистка. 

На честь Міжнародного дня захисту дітей Angela просить кожного свідомого українця надати підтримку дитячому центру Охматдит, який опікується тисячами хворих дітей з кожного куточку України. Кошти будуть направлені на підтримання функціонування лікарні та закупівлю медикаментів та обладнання для дітей.

Приєднатися до акції можна за цим посиланням: https://send.monobank.ua/jar/28EuHBRrCB?fbclid=PAAaYkOaMS9h1CXeRsZsQiAXkJOKJqDJT5dx_WDuCZdcI1tDukazsdZYeAjWE_aem_ARItwv70_p6uwOTneHz1qYS2cNPFOmakdU-4knYLgbTyKNNuMUTCmUsFvd2KsI852GI

Слідкувати за співачкою Angela можна на: https://youtube.com/@angelasinger_?si=nsZaeWv6D9ypXKRr

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист