Цей суп ідеально підійде для тих, хто хоче привести себе в форму і при цьому не мучити себе виснажливими дієтами. Ніжний зелений горошок та яйце зробить легкий суп ситним та корисним.
1 цибулина
1 зубчик часнику
20 мл оливкової олії
150 г шпинату (свіжого чи замороженого)
100 г замороженого горошку
500 мл води
2 яйця
сіль, спеції за смаком
Цибулину та часник дрібно нашинкувати та пасерувати на оливковій олії. Додати шпинат і горошок, накрити кришкою і потомити на середньому вогні 2-3 хвилин, поки шпинат не зменшиться в обсязі.
Влити воду, додати сіль та спеції, довести до кипіння. Яйця добре розмішати виделкою і повільно ввести тонкою цівочкою у суп, постійно помішуючи.