Рецепт легкого весняного супу зі шпинатом та яйцем

Цей суп ідеально підійде для тих, хто хоче привести себе в форму і при цьому не мучити себе виснажливими дієтами. Ніжний зелений горошок та яйце зробить легкий суп ситним та корисним.

1 цибулина

1 зубчик часнику

20 мл оливкової олії

150 г шпинату (свіжого чи замороженого)

100 г замороженого горошку

500 мл води

2 яйця

сіль, спеції за смаком

Цибулину та часник дрібно нашинкувати та пасерувати на оливковій олії. Додати шпинат і горошок, накрити кришкою і потомити на середньому вогні 2-3 хвилин, поки шпинат не зменшиться в обсязі.

Влити воду, додати сіль та спеції, довести до кипіння. Яйця добре розмішати виделкою і повільно ввести тонкою цівочкою у суп, постійно помішуючи.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист