РОДИНА УКРАЇНА. ДІТИ

Чи замислювалися ви скільки дітей в Україні потребують психологічної реабілітації? 

Наші діти дізналися як лунають ракетні та артилерійські обстріли в мирних містах, як ночувати в бетонних сховищах, як жити без батька або мами, які мають захищати Україну. 

Кожного дня українські діти є свідками жорстокої, нелюдської агресії російської федерації. Від якої не завжди витримує психіка дорослих і досвідчених людей. І якщо втрачені території та майно можна повернути, то як повернути дітям нормальне дитинство? 

Підкреслюючи цю проблему, просимо приєднатися до багатьох відомих українців які вже підтримали соціальний проект «Родина-Україна. ДІТИ». Його мета - збір коштів на відпочинок та психологічну реабілітацію українських дітей, що постраждали від війни. 

Місце для реабілітації - санаторно-медичний комплекс «Перлина-Придністров'я»: з комфортним проживанням, харчуванням, спортивними іграми, екскурсіями, страховкою, транспортом та реабілітацією під керівництвом професійних психологів і педагогів. Це, до речі, теж важливий соціальний аспект - забезпечити роботою українських фахівців по роботі з дітьми. 

Наразі планується організувати 4 заїзди для 100-200 дітей кожний в залежності від зібраної суми. Кошти на першу зміну зі 100 осіб вже зібрані. Дуже хочеться, щоб така потрібна ініціатива не обмежилася лише цією цифрою. 

 

ТОЖ ДОЛУЧАЙТЕСЯ І ВИ!

ВСІ ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ на сайті: https://dity.family-ukraine.com

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОНАТІВ ТА ВІДЕО АМБАССАДОРІВ за таплінклом: https://mssg.me/748it

Давайте разом, як одна Родина, допоможемо повернути дитинство нашим дітям. Адже це і є наше майбутнє!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист