Що порода собаки може сказати про свого господаря

Дослідження, проведене британським кінологічним клубом The Kennel Club, показало, що між породою собаки та домінуючими рисами характеру її власника існує зв’язок.

У дослідженні було задіяно близько 1500 власників 16 порід собак. Усі вони пройшли опитування, в якому мали розповісти про себе. Акцент був на такі критерії оцінювання характеру, як відкритість, екстравертність, емоційна стабільність, сумлінність, вміння подобатися оточуючим.

Проаналізувавши усі відповіді, дослідники змогли дати характеристики собачникам. Ось що можна сказати про власників 10 найпопулярніших порід.

Чихуахуа. Більш довірливих і відданих людей, як власники цієї породи собак, найти важко.

Спаніель. Його власники зазвичай стримані та пунктуальні. І трішки консервативні.

Стаффордширський бультер'єр. Ця порода традиційно вважається у нас бійцівською і небезпечною. Насправді ж, переконані кінологи, стаффордширські бультер’єри терплячі  і ласкаві. Їхні власники – приємні люди, вони заслуговують на довіру і їх важко вивести з себе.

Цвергшнауцер. Їх заводять вірні, віддані, старанні люди, зібрані люди, які завжди все роблять за правилами.

Золотистий ретривер. Цю породу приємних у всіх відношеннях собак обирають найчастіше емоційно стабільні, доброзичливі люди, які завжди на позитиві. З тих, у яких склянка завжди на половину повна.

Померанський шпіц. Господарі цих красунчиків – пристрасні та творчі особистості.

Лабрадор. Лабрадор – практично ідеальна собака. Вона стане надійним товаришем для товариської людини з веселою вдачею.

Такса. Ви можете покластися на власника такси. Якщо він щось пообіцяв – виконає, що б там не сталося. Це мега надійна і відповідальна людина.

Німецька вівчарка. Вівчарки (принаймні, дресировані) – неймовірно добрі, товариські тварини. Їхні  власники першими кинуться на допомогу тому, хто опинився у скрутному становищі.

Коргі. Дослідження виявило, що цю породу собак заводять енергійні люди, які люблять ризик і наділені багатьма талантами.

Вас це може зацікавити: Собача радість чи прихована загроза: чи варто дозволяти собаці гризти палиці

Прогулянка з собакою поліпшує память, а гра з ним – концентрацію уваги: нове дослідження вчених 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист