Серіал «Гризельда»: захоплююча кримінальна драма про колумбійську наркобаронесу, яку боявся сам Пабло Ескобар

На Netflix вийшов біографічний міні-серіал «Гризельда» - проект від творців культового «Нарко» про жінку, яка створила власну наркоімперію і яку боявся навіть Пабло Ескобар. На момент арешту 1985 року Бланко стала однією з найвпливовіших фігур у торгівлі кокаїном, а її статки наблизилися до $2 млрд. Але за нею тягнувся кривавий слід.

Дія серіалу починається в 1978 році в Медельїні, Колумбія. Темної ночі Гризельда Бланко (Софія Вергара) вбиває свого другого чоловіка, наркоторговця Альберто Браво, - той попросив її переспати з його братом на сплату боргу. Застреливши чоловіка, Гризельда забирає трьох синів і біжить до США.

У Майамі її зустрічає давня подруга Кармен (Ванесса Ферліто з «Доказу смерті»), яка також колись «була одружена з колумбійською мафією». Стара знайома поділяє бажання Бланко розпочати життя з чистого аркуша, надає тій оселі та пропонує роботу у своєму турагентстві. Проте Гризельду, яка була партнером чоловіка з наркобізнесу, не влаштовує скромну посаду секретарки. З собою на еміграцію Бланко захопила кілограм найчистішого кокаїну, який збирається вигідно збути.

Повернення до торгівлі забороненими речовинами Гризельда виправдовує бажання забезпечити сім'ю. Згодом амбітна та безжальна Бланко підпорядковує собі весь наркобізнес у Майамі і перетворюється на «Хрещену матір кокаїну».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист