Спробуйте цей дешевий і ефективний спосіб виводити плями – він стане вашим улюбленим

В арсеналі кожної господині є свій перевірений спосіб, як боротися з плямами. Але якщо ви спробуєте робити це з допомогою аспірину, про всі інші забудете.

Пляма на одязі – це завжди переживання: відпереться чи ні? Результат завжди непередбачуваний і може залежати від тканини, походження плями (кава, четчуп, жир, трава тощо) і засобу, який застосовували.

Але є один засіб, який може впоратися із завданням краще за інші. Серед його переваг – коштує копійки, є в кожній аптеці, тому шукати його не доведеться. Це аспірин.

Чому саме ліки, які знімають головний біль і запобігають утворенню тромбозів? Тому що приблизно так само, як вони розріджують кров, поводять себе і з брудом: саліцилова кислота глибоко проникає в тканину і розчиняє плями. При цьому саму тканину не руйнує.

Що для цього потрібно? Зробити кілька нескладних рухів.

Розтовкти 5 таблеток (бажано брати дозування 500 мг) і розмішати їх у тазику з гарячою водою до повного розчинення. Замочити брудний одяг (повністю – не тільки те місце, де пляма) і залишити на всю ніч. 

Вранці дістати речі, викрутити їх і випрати у пральній машині на звичному режимі. Але попередньо в барабан потрібно покласти таку саму кількість потовчених таблеток аспірину, як і для замочування.

Ви здивуєтеся, коли «заплямована» річ висохне – від бруду не залишиться навіть сліду.

Вас це може зацікавити: Дуже несподівано: для чого  в пральну машину додавати горілку

Два способи почистити речі від серветки, яку ви залишили в пральній машині

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист