Стилісти назвали кольори, яких варто уникати жінкам після 50 років

Улюблений колір, у якому ви завжди виграшно виглядали, з роками може почати вам зраджувати. Зробіть ревізію у гардеробі – переконайтеся, чи не потрібно додати нових фарб.

Чому «верх» має важливе значення

Вікові зміни невідворотні. Ін’єкції краси та косметичні процедури допомагають трохи сповільнити цей процес. Однак зморшки, пружність шкіри та колір видають вік.

Ще більше підкреслити його здатна кольорова гама одягу. Особливо того, який знаходиться найближче до обличчя – блузки, светри, футболки, верх сукні.

Саме на них стилісти радять звернути особливу увагу – підкорегувати колір, якщо в цьому є необхідність, щоб він молодив, а не додавав кілька зайвих років.

Кольори, що старять жінку 

Молоді жінки можуть дозволити собі будь-які «кольорові» експерименти. Жінки 50+ не мають права на помилку. Стилісти рекомендують забути про такі кольори:

● суничні відтінки. Вони виділяють на обличчі всі нерівності і зморшки, а ще надають обличчю жовтого відтінку;

● бордовий і всі відтінки винного: додають років жінкам будь-якого віку;

● відтінки сірого. З одного боку, вони гармонійно виглядають на тлі сивого волосся. Але це не тільки плюс, а й мінус: обличчя стає досить блідим;

● чорний. Звичайно, речі такого кольору виглядають елегантно. Але підкреслюють всі вікові зміни на обличчі. Власне, «низ» може бути й чорним, а от «верх» - дуже небажано;

● коричневий. Він похмурий і невиразний. Заодно накидає кілька років.

Вас це може зацікавити: Як правильно носити чорний колір, щоб виглядати ефектно: робимо роботу над помилками

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист