У Києві відбувся благодійний майстер-клас “Танець сили” від Олександра Прохорова та Ілони Гвоздьової

Днями у столичному просторі “GOLDANCE” пройшов благодійний майстер-клас “Танець сили” від відомих хореографів Олександра Прохорова та Ілони Гвоздьової. Мета заходу - допомогти охочим через танець навчитися проживати позитивні емоції та перемикатися від негативу. Ініціатори події - відомий і титулований український танцівник Олександр Прохоров, а також продюсерка найпопулярнішого танцювального шоу країни Тетяна Писанко.

В межах майстер-класу учасники вчилися танцювати так, аби отримувати насолоду від своїх рухів, а психологиня Надія Зінченко розповіла, як за допомогою рухів наше тіло може боротися зі стресом та протистояти негативу.

Крім цього, зіркова танцівниця Ілона Гвоздьова також долучилася до івенту та поділилася своєю танцювальною майстерністю з учасниками.

“Ми вдячні Ілоні, що вона стала першою партнеркою нашого івенту, як зіркова тренерка та допомогла в організації. Круто, що такі події об’єднують, це надихає!”, - розповіли організатори.

Цей майстер-клас став першим у серії заходів “Танець сили”, місія яких - об’єднати поціновувачів танцю в одне комʼюніті та продемонструвати, якою потужною може бути сила танцю і як може допомогти нам у такий складний час! 

Про нові майстер-класи стане відомо незабаром:

“У нашої команди однодумців є шалена мотивація допомагати, як ми можемо, і ділитися своїм досвідом. Маємо багато сил рухатися вперед і віримо, що запалимо нашим “Танцем сили” багатьох українців в багатьох містах, які так цього потребують зараз” - поділився Олександр Прохоров.

На майстер-клас могли купити квитки-донати всі бажаючі, серед учнів були присутні й зіркові учасники: телеведуча Валентина Хамайко, акторка Анна Саліванчук, засновниця бренду "TAIYO" Тетяна Богинич, засновниця "Ems_nostress" Наталія Фурманова, співачки Софія Єгорова та Rina Ri, а також популярні блогерки Марина Левицька, Анастасія Ромашко та Тетяна Савицька.

В межах події здійснювався збір коштів, які були відправлені для 44-го окремого стрілецького батальйону, на закупівлю плівки для окопів і сушарки для взуття.

Слідкуйте за анонсом нових танцювальних подій на сторінці Олександра Прохорова. 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист