Як коти вказують на негативну енергію в оселі

Коти мають не тільки унікальний нюх, а й особливу здатність відчувати негативну енергію. Можна уникнути багатьох неприємностей, якщо навчитися зчитувати знати, які вони подають.

Коти дуже тонко відчувають негативну енергію, яка виходить з певного місця, речі або людини. Саме тому виникла традиція першим впускати в новий будинок кота. Наші предки вірили в те, що їх оточують добрі й злі духи. Є вони і в новому помешканні. Вважалося, що кіт з ними може потоваришувати і забезпечити господарям безпеку і спокійне життя.

Які реакції кота повинні насторожити

Реагувати на негативні вібрації тварина може по-різному.

Ваш пухнастий вихованець демонстративно обходить стороною якусь річ і при цьому наїжачується? Подумайте, звідки вона у вас взялася. Можливо, її хтось вам дав, і вона «заряджена» на негатив. Від такої варто позбутися.

Якщо кіт неадекватно реагує на чужу людину, яка прийшла до вас у дім – шипить,  вигинає спину, наче збираючись оборонятися, б’є лапою, це теж може бути знаком. Таку агресію ці тварини зазвичай проявляють по відношенню до людей з негативними думками і енергією. Обходьте їх десятою дорогою.

Якщо пильно дивиться в пустоту, наче щось там бачить, ймовірно, саме в цьому місці осередок поганої енергії. 

Природній «барометр» у домі

Якщо домашній улюбленець раптом починає шипіти на вас, варто задуматися, з яким настроєм ви прийшли додому. Якщо кицька відчуває цей негатив, роздратування, що відчувають члени сім’ї?

У такому разі потрібно прийняти душ, змінити одяг. І заодно згадати, чи не принесли з собою річ, яку вам хтось дав чи подарував. Ймовірно, ця людина бажала вам зла. А значить, такій речі місце на смітнику.

Інколи коти йдуть з дому. Вважається, вони так роблять це обов’язково через цікавість – щоб подивитися, що там на волі. Просто не витримують негативу, який накопичився в оселі, а сам його нейтралізувати в такій кількості не можуть. Тому варто провести ретельне енергетичне очищення будинку.

Вас це може зацікавити: Джерсі, Мандаринка чи Цунамі: як вибрати ім’я для кота

Коти можуть стати причиною шизофренії своїх господарів

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист