Як підібрати запчастини для авто та не обпектися

Не кожний українець може дозволити собі купівлю нової автівки з салону. Хоча при цьому він отримує гарантії від виробника та дилерське обслуговування. Тож про самостійний ремонт мова не йтиме протягом 3-5 років. 

Автомобілісти на вживаних авто зовсім в іншій ситуації. Їм доводиться самостійно купляти автозапчастини, здебільшого самостійно ремонтувати техніку. Вибір якісних автокомпонентів надзвичайно впливає на термін служби автомобіля, тому обрати правильний магазин автозапчастин та витратних матеріалів вкрай важливо.

Як шукати автозапчастини в інтернет-магазині

У випадку, коли власник або майстер точно знають, яка саме деталь потрібна для ремонту, залишається лише придбати її та кваліфіковано встановити. Гарно організований інтернет-магазин VB Avto запропонує декілька шляхів пошуку:

• за артикулом запчастини;

• пошук запчастини за VIN-кодом;

• пошук за моделлю та роком випуску;

• пошук за назвою з допомогою менеджера тощо.

Важливо знати, що усі автомобільні запасні частини, представлені на роздрібному ринку, можуть бути оригінальними (ОЕМ), сторонніх виробників (Aftermarket), та найдешевші аналоги. Останні зазвичай — це китайські копії оригінальних компонентів. 

Є важливий нюанс. Не завжди оригінальна деталь несе на собі клеймо виробника автомобіля. Як правило, в коробці з логотипом виробника авто ми знаходимо ті ж самі запчастини Aftermarket, які можна купити значно дешевше, не втрачаючи якість. Саме на це розраховують покупці магазину запчастин та витратних матеріалів VB Avto.

Купляємо запчастини за VIN-кодом

Оскільки кожний екземпляр автомобіля має унікальний VIN-код, підбір компонентів за його допомогою гарантує, що запчастина на 100% підійде до конкретної машини. Код розташовують або під лобовим склом, або на табличці під капотом, або в арці передніх водійських дверцят. Також він дублюється у всіх документах на автомобіль.

Після цього потрібно знати артикул деталі. Це важливо, оскільки багато компонентів, що мають симетричне розташування, можуть бути встановлені лише на правий, або на лівий бік. Зазвичай каталожний номер запчастини викарбовують на доступному для огляду місці. Менеджер магазину завжди підкаже коректний артикул, знаючи ВІН-код авто, або ви зможете підібрати запчастини за він-кодом самостійно слідуючи за інструкцією на сайті https://vbavto.ua/blog/iak-pidibrati-zapchastini-po-vin-kodu-avtomobilia.

Безсумнівна перевага магазину VB Avto — не тільки широкий асортимент запчастин, але й гарантія якості від світових брендів Bosch, Febi, Japanparts, JP Group, Magneti Marelli, SKF, Delphi, Monroe, Blue Print тощо. До того ж купівля запчастин за VIN-номером у VB Avto дозволить добряче зекономити, оскільки магазин працює безпосередньо з виробником та відправляє замовлення по всій Україні.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист