Як провести цікаво час у Києві на вихідних (25-26 травня)

Парк «Наталка»


Урочище «Наталка» між Оболонською набережною і Північним мостом – зона відпочинку з сучасним дизайном, всією необхідною інфраструктурою, дитячими та спортивними майданчиками. На території неймовірно гарно! Центральна алея прикрашена зонами для паркових скульптур.
Пляж Наталка також одне з найбільш популярних місць для відпочиваючих влітку, але, не дивлячись на велику кількість відвідувачів, заняття знайдуться на будь-який смак. Місце середньо облаштоване і частина розваг платні. Обов’язково завітайте відпочити сюди на вихідні!

Оболонська набережна, 9
Щодня
Квитки: вхід вільний.

Концерт Сергія Жадана

Сергій Жадан – знаменитий український поет, прозаїк, перекладач, громадський діяч, лідер гурту Жадан і Собаки. Цього разу відомий українець запрошує вас на свій великий поетичний вечір з програмою «Усі вірші». Сергій Жадан наголошує, що у важкі, криваві часи, сповнені мовчання і мороку, виника нагальна потреба – триматися купи, триматися поезії. Тож обов’язково прийдіть та підтримайте один одного і, звісно, наших захисників та захисниць. Адже зустріч буде некомерційною, і весь прибуток від події буде переданий на потреби українських Сил Оборони.

Палац спорту, Пл. Спортивна, 1

25 травня, 18:00
Квитки: від 90 грн.

Музика з кінофільмів про кохання в ботанічному саду

Безперечно, кожен захід сонця – це неймовірно красиво. Та якщо він супроводжується живим звучанням не одного і навіть не двох музичних інструментів, а цілого оркестру – така подія дарує найяскравіші емоції та запам’ятовується на все життя. У цей вечір ви зможете насолодитись виконанням мелодій з улюблених кінофільмів про кохання: «Амелі», «Ла Ла Ленд», «Закохайся в мене, якщо насмілишся», «Зірка народилася», «Опівночі у Парижі», «Солодкий листопад», «Запах жінки», «500 днів літа», «Великий Гетсбі», «Щоденник пам'яті», «Привид» та інших. Розділіть прекрасну подію з коханою людиною. Відвідування Ботанічного саду входить у вартість квитка на концерт. 

Ботанічний сад ім. Гришка, вул. Садово-Ботанічна, 1

26 травня, 19:00
Квитки: від 490 грн.

Вистава «Сімейна вечеря»


Дружина збирається до своєї мами на вихідні. Так чому ж собі не влаштувати свято тіла і душі? Звичайно, запросити коханку до рідного дому – не найкраща ідея, зате не доведеться знову витрачається на ресторан і готель. Ретельна підготовка, святково накритий стіл і тут несподівано плани псує нежданий гість – один, який вирішив заглянути на вогник. Все б нічого, але дружина, дізнавшись про приїзд небайдужого їй суб'єкта, різко змінює плани і теж повертається додому. Отже, за столом утворився вже не просто любовний трикутник, а цілий чотирикутник. І кожен «куточок» починає щире, талановито і з повною віддачею ... брехати! Чим закінчиться така вечеря, невідомо. Але в будь-якому випадку спостерігати за потугами головних героїв хоч якось вигородити себе буде дуже і дуже весело.

Ролі виконують: Б.Вознюк, Н.Кудря, Т.Назарова, Ю.Гребельнік та інші.

Національний академічний драматичний театр ім.Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

26 травня, 18:00

Квитки: від 90 грн.

Стендап на даху


Затишний «Дах OCTO Tower» продовжує сезон стендап-концертів на даху і нагадує, що на вас чекає не лише незабутня зустріч з класними коміками, але й фантастично красиві види на місто та свіже повітря! Завершуйте свій робочий тиждень по-королівськи!

Цими вихідними своїми веселими життєвими історіями та дотепними жартами вас розважатимуть коміки Дмитро Тютюн, Марина Войцеховська, Слава Бу та Влад Галицький. Прихопіть теплі кофтинки та приходьте великою компанією! 

Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

26 травня, 17:00
Квитки: від 400 грн.


Концерт співачки LAMA

Кожен концертний виступ LAMA сповнений нестримної гарячої енергетики, а самі пісні – це спосіб сказати всьому світу: для любові немає меж. Окрім ліричних композицій, що спонукають сказати найголовніші слова своїй другій половинці, в арсеналі LAMA є також запальні, танцювальні композиції. Пісні виконавиці роблять слухачів щасливими. Всесвіт, сповнений любові, без жодних рамок – ця ідея є найбільшою цінністю LAMA, яку вона несе у своїх роботах людям.

Docker Pub, вул. Богатирська, 25
15 травня, 19:00
Квитки: від 450 грн.

Вистава «Без забов’язань»

Одного разу вони прокинулися в одному ліжку та... познайомилися. Типовий клерк Джордж і нетипова домогосподарка Доріс провели разом ніч, а на прощання домовилися зустрічатися раз на рік в цьому самому місці.
Хто би міг подумати, що випадкова зустріч стане початком неймовірних, романтичних та ексцентричних відносин!
Чому лише раз на рік? Скільки живуть почуття на відстані? І чи дійсно існують відносини без зобов'язань?..

Відповіді дізнаєтеся, подивившись цю надзвичайну романтичну комедію.
Вистава ідеально підійде як для відвідування театру з подругами, так і для романтичного побачення!

Арт Братіслава, вул. Олександра Архипенка, 5
25 травня,18:00
Квитки: від 180 грн.

Дитяча вистава «Ти особливий»


Юні глядачі вирушать у подорож до незвичайної чарівної країни, де живуть різнокольорові чоловічки. На жаль, серед них з’явився недобрий Кляуза, який прагне чинити шкоду усім навколо себе. Та на щастя, у країні мешкає і добрий Майстер, який обов’язково здолає лиходія, а головна зірочка чарівного світу знову зігріватиме кожне серце! Вистава у цікавій формі пояснить дітям, що людина, яка чимось не схожа на інших, не обов’язково є поганою, тож її у жодному разі не можна робити вигнанцем.

Київський академічний театр юного глядача на Липках, вул. Липська, 15/17

25 травня, 12:00
Квитки: від 250 грн.

Концерт співачки Ніно Катамадзе


Сьогодні популярність Ніно Катамадзе вийшла за межі Грузії та України і сягнула насправді світового масштабу. Адже успішні концерти співачки відбуваються у найбільших містах Європи та США. Публіку причаровує унікальна інтелектуальна музика, що несе у собі не лише етнічні нотки, але й внутрішню, душевну красу виконавиці.

Творчість Ніно Катамадзе – безмежний світ красивих і щирих емоцій та почуттів. І у цьому світі розчиняєшся, поринаючи з головою у атмосферу спокою та піднесення.
Ніно завжди відкрита до творчих експериментів. Тож цього разу неодмінно будуть яскраві сюрпризи та, звісно, відомі пісні з попередніх альбомів та нові композиції, яких ви так чекаєте.

МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1
25 травня, 19:00
Квитки: від 350 грн.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист