DIBROVA - Я Бачив (Дуже потужний та патріотичний трек)

Український артист DIBROVA присвятив нову пісню своєму другові, талановитому музиканту Сергію, який все своє життя виступав із відомими українськими артистами та музичними гуртами, а в лютому 2022 пішов на війну добровольцем.

Трек “Я бачив” як відверта розповідь не безстрашних, але мужніх захисників України. Ця пісня присвячена всім воїнам, які тримають наш фронт кожного дня й чия віра у перемогу гріє серця і дає бажання жити всім нам. На створення цієї пісні співака надихнули історії товариша про його побратимів, які як і він добровільно та без вагань стали на захист нашої країни в лютому 2022. 

Мій друг ніколи не розповідає нічого зайвого про війну, але інколи ділиться історіями про товаришів, чоловіків та жінок різних професій, які не обирали війну, але гідно її зустріли. Вони стоять пліч-о-пліч на захисті нашої країни, разом переживають страшні моменти, зазнають втрат, але кожного дня продовжують боротьбу за наше майбутнє”, - говорить DIBROVA.

У попередніх роботах співака за основу були взяті реальні історії війни. Пісня “Подзвони” присвячена військовополоненим та одному із захисників Азовсталі Дмитру Козацькому (позивний "Орест”). Трек “Вір мені” присвячений справжньому коханню друзів співака, які продовжують боротьбу на власних фронтах: в тилу та в окопах. 

“У своїх піснях я хочу закарбувати історію, яка твориться українцями сьогодні, щоб ніхто ніколи не забув, якою ціною здобувалася наша перемога”, - стверджує співак.

ПРО АРТИСТА: 

Олексій Діброва, відомий як DIBROVA, є українським музикантом, мультиінструменталістом, композитором та саундпродюсером. У 2015 році він брав участь у шоу "Голос Країни", де потрапив до команди Потапа. У 2019 році Олексій створив свій власний проєкт DIBROVA та одразу ж потрапив до півфіналу конкурсу "Хіт-конвеєр" від музичного каналу М2 зі своїм дебютним треком "Пекучі". Зараз Олексій пише музику для себе та інших українських артистів, бере участь у благодійних концертах та заходах на підтримку внутрішньопереміщених осіб та дітей, які втратили своїх батьків через війну. 

10 цікавих фактів про Олексія:

  • Олексій позиціонує себе як співаючий барабанщик.
  • "Підписав" контракт із музикою у 5 років. З цього віку почав грати і співати з татом на різних святах і закритих заходах.
  • Виріс у музичній сім'ї, де мама - вчитель музики, тато - музикант, середня сестра - вокалістка, старша сестра - композитор.
  • У дитинстві займав призові місця у різних вокальних конкурсах, де виконував пісні своєї старшої сестри.
  • У школі дуже погано навчався, але оцінки отримував хороші завдяки м'якому ставленню вчителів.
  • У шкільні роки жодне свято не обходилося без Олексія і його музичного супроводу.
  • Олексій пише пісні не лише для себе, а і для інших українських артистів (Скай, Дмитро Андрієць)
  • Виступає у ролі саунд- продюсера та аранжувальником своїх треків і музики до фільму "Я - Бандера".
  • Був учасником шоу "Голос Країни" (5й сезон), де потрапив до команди Потапа.  
  • У 2019 році зайняв 2-ге місце у фіналі конкурсу “Хіт-конвеєр” від музичного телеканалу М2. 

Посилання на соц. мережі: 

https://www.facebook.com/oleksii.dibrova/

https://www.instagram.com/oleksii.dibrova.official

https://www.youtube.com/c/OLEKSIIDIBROVA 

https://music.apple.com/ua/artist/dibrova/1593280394 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист