Мінус 20 кілограмів: Крістіна Агілера шокувала своїм схудненням

На церемонії нагородження премії «Греммі» Крістіна Агілера не отримала статуетку. Але однак опинилася в центрі уваги через своє неймовірне схуднення.

Останні 16 років Агілера постійно бореться із зайвою вагою. Колись у неї була фігура, від якої чоловіки просто божеволіли.

Після народження сина у 2008 році дуже погладшала – у співачці важно було впізнати зірку з фантастичними формати. Знадобилося немало часу, аби знову стати собою. Але друга вагітність і народження доньки в 2014-му знову змусили купляти одяг на кілька розмірів більше.

Попри те, що в інтерв'ю Крістіна постійно говорила, буцімто пишні форми її влаштовують, вочевидь, вони її таки бентежили.

У грудні 2023 року на відкритті своєї резиденції в Лас-Вегасі Агілера продемонструвала присутнім нове тіло. Але виявилося, що довершеності немає меж. Коли на церемонії нагородження премії «Греммі» зірка з’явилася на червоній доріжці у своїй блакитній сукні, всі були шоковані.

Подейкують, що за останній рік вона схудла на 20 кілограмів.

Співачка запевняє, що це результат ретельної роботи над своїм тілом у спортзалі та збалансованого здорового харчування, в основі якого – овочі та фрукти і зовсім немає випічки та солодощів.

Проте багато хто переконаний у тому, що такого кардинального схуднення за такий короткий час не можливо досягнути з допомогою тренувань та дієти. Ймовірно, Агілера втрачала вагу на модному у зірковому середовищі протидіабетичному препараті «Оземпік». Одна з його функцій – пригнічувати почуття голоду.

Раніше ми писали про те, що схудла модель plus-size Ешлі Грем платить дизайнерам, аби вийти на подіум

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист