«Омен. Бездоганний» – фільм жахів про другий випадок непорочного зачаття в історії людства

«Омен. Бездоганний» (Immaculate) – фільм жахів в жанрі «релігіозного хоррору». Він отримав віковий рейтинг R 18+ за «надмірне та криваве насильство, жахливі кадри, наготу та ненормативну лексику».

Головну жіночу роль зіграла Сідні Суїні.

У центрі сюжету вкрай релігійна молода черниця Сесілія, яка прибуває до жіночого монастиря, розташованого в італійській глибинці.

Мешканці жіночого монастиря зустрічають новоприбулу гостинно, тому дівчина радіє своєму новому дому. Але згодом виявляється, що тут все не настільки привітно, як могло здатися на перший погляд. Стіни стародавньої будівлі зберігають свої похмурі секрети, а її мешканці дотримуються давно встановлених правил.

Під час однієї зі сповідей Сесілія зазнає справжнього шоку, коли якась невідома сила хапає її за плечі і тягне в непроглядну темряву. Але дівчина ще не знає, що це лише початок її історії.

Через деякий час вона починає відчувати слабкість, нудоту і блювоту. Згодом на обстеженні виявляється, що Сесілія вагітна, хоча й досі залишається незайманою. Жителі священної обителі знають про те, що це лише другий випадок непорочного зачаття в історії.

Сесілія хоче вірити в те, що вона виношує під серцем нового месію. Однак низка кошмарних подій змушує черницю засумніватися в тому, що це вияв божественної волі. Куди б дівчина не йшла, всюди відчуває на собі погляди. А потім починаються загадкові смерті черниць…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист