Серіал «Полювання на вбивцю» – захоплююча історія затримання Джона Вілкса Бута, вбивці Авраама Лінкольна

Історичний детектив «Полювання на вбивцю» (Manhunt) стрімінг-сервісу Apple TV+  заснований на романі Джеймса Л. Свонсона «Полювання: 12-денна погоня за вбивцею Лінкольна». В його основі реальні історичні події.

Конспірологічний трилер розкриває перебіг одного із найвідоміших, але найменш зрозумілих злочинів в американській історії. 4 квітня 1865 року в театрі «Форд» у Вашингтоні актор і прихильник жителів півдня Джон Вілкс Бут застрелив 16-го президента США Авраама Лінкольна. Вбивці вдалося втекти, він 12 днів переховувався, перш ніж його наздогнала поліція. Під час перестрілки Бута смертельно поранили в шию. Бут ховався від влади і також спочатку виявився частиною змови щодо вбивства президента Лінкольна, а ось ким були його союзники довелося дізнатися слідству.

У центрі сюжету опинився друг президента та військовий міністр Едвін Стентон, який кидає всі сили, щоб розшукати вбивцю Авраама Лінкольна та повернути лад у державі. Стентон  переживає, що смерть Лінкольна вплине на усі їхні починання.

За Бутом та його спільниками почалося серйозне полювання, про яке розкажуть переслідувачі та свідки. Проникливий і скрупульозний Стентон готовий на все, щоб знайти лиходія та закликати його до відповідальності…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист