Потап проголосив гучну промову на івенті, організованому в партнерстві з ООН

Співак виступив на Anti Racism Live - події, що відбувається в рамках проєкту, організованого в партнерстві з ООН -  Peace One Day. Цей проєкт відомий своїми дискусіями навколо питань справедливості, рівності, різноманітності та миру, за участі всесвітньо відомих міжнародних діячів, активістів, творців та лідерів думок з усього світу.

Основною метою Anti Racism Live є підвищити обізнаність аудиторії про Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації. Потап став одним зі спікерів. Завдяки події Anti Racism Live вдалось вчергове привернути увагу світу до війни в Україні та нагадати, як важливо продовжувати надавати Україні військову та гуманітарну допомогу.

У своїй промові співак та продюсер наголосив на тому, що сьогодні українців вбивають за національну приналежність та любов до своєї країни. Він також додав:

 ⁃ Сьогодні одна з моїх місій як українського артиста – боротися з пропагандою та розповідати світові правду про війну в Україні. Упродовж віків митці завжди відігравали важливу роль у поширенні правди, використовуючи свою публічність для привернення уваги до суспільно важливих проблем та надання моральної підтримки.

Я вдячний мати можливість приєднатися до Peace One Day Anti Racism Live і нагадати світові про боротьбу українського народу за свободу та право жити на власній землі.

Ми живемо в 21 столітті і повинні захищати права людей і сприяти рівності для всіх. Кожна людина народжується вільною та рівною, і сьогодні українці є символом стійкості та незламності. Маю надію, що весь світ, спостерігаючи за цією війною, надихнеться боротьбою українців і приділятиме більше уваги повазі один до одного.

Підтримуючи Україну, ви підтримуєте сторону добра і справедливості!

Повну промову Потапа можна подивитись на відео. 

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення артист спрямовує багато зусиль на допомогу Україні. Він бере участь у багатьох благодійних подіях та акціях, а також створив NFT-маркетплейс HELPUA, на якому можна придбати лоти, пов‘язані з Україною, створені графічними дизайнерами з різних куточків світу. А весь отриманий прибуток йде на допомогу українцям, що залишились без домівок, теплих речей, продуктів, іграшок тощо

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист