Співачка ARTEANA презентувала яскравий кліп “Зорі” на вайбову пісню про справжнє кохання

Співачка ARTEANA презентує нову відеороботу на яскравий та вайбовий трек про справжнє кохання “Зорі”.

“Відеоробота має легкий весняний вайб, налаштовує всіх на гарний настрій. Не дивлячись на ситуацію в країні, я хотіла показати кожному, що ми маємо вірити у кохання, жити повноцінним життям, мріяти і любити! І саме тому я презентую своє відео разом із наближенням теплих і сонячних днів ”, - стверджує ARTEANA.

У кліпі використано переважно яскраві кольори та блискучі відтінки як віддзеркалення внутрішнього стану дівчини, що вірить у кохання, у його, з одного боку, легкість, а з іншого - непереможність. Виконавиця розкриває історію легкого та життєстверджувального кохання, коли щирі серця закоханих б’ються в унісон і зберігають невидимий зв'язок між закоханими душами за будь-яких обставин.

“Я впевнена, що ця історія відгукнеться кожному українцю, який змушений був стикнутися із розлукою з близькими людьми. Ми маємо вірити і сподіватись, тому що любов завжди перемагає”, - говорить артистка про головний меседж роботи.

У відео епізодично з'являється відомий блогер та артист Єгор Андрюшин, який ніжно обіймає співачку, доповнюючи образ закоханої пари, а режисером відео виступив Ілля Осядлий.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист