Відомі українські артисти приєднаються до онлайн марафону #SaveKyivAirport на підтримку аеропорту «Київ»

Відомі українські артисти приєднаються до онлайн марафону #SaveKyivAirport на підтримку аеропорту «Київ»

Міжнародному аеропорту «Київ» ім. Сікорського потрібна допомога. Через пандемію COVID-19 аеропорт втратив весь пасажиропотік та майже всі доходи. Якщо держава не втрутиться, криза часів пандемії може стати останньою для улюбленого київського аеропорту. І також аеропорт потребує підтримки пасажирів – тобто всіх нас.

Аби привернути увагу до складної ситуації аеропорт «Київ»  влаштовує 12 червня 2020 року онлайн марафон, до якого приєднаються зірки української естради: Тетяна Піскарьова, Гарік Кричевський, група «SELFY», Солоха, Олег Шак  &Стиль Брата, Михайло Грицкан, а також гурти  «SVITLA», «HighUp5», Клей Угрюмого та «AVIATOR». Виконавці Віктор Павлик, Міла Нітіч, Євген Хмара, Артур Боссо, Сергій Митрофанов, Ігор Мамушев, Віталій Козловський та Аня Добриднєва, Оксана Пекун та інші.

Ведучою онлайн марафону #SaveKyivAirport буде заслужена артистка України Тетяна Піскарьова та радіоведучий Серж Гагарін.

Організатори марафону подбали про усі санітарно-гігієнічні норми.

Міжнародний аеропорт «Київ» — це другий за розміром аеропорт України. Це майже 3 мільйони пасажирів на рік. Близько 30 000 рейсів на рік в 140 міст та 48 країн світу.

Це другий за сумами відрахувань платник податків до бюджету Києва серед комунальних підприємств. Це улюблена робота для тисяч людей. Візитівка та гордість столиці.

За останні 10 років аеропорт повернувся до життя. Збудовано нові термінали, відреставрована злітно-посадкова смуга, відновлена інфраструктура, погашені чужі борги. Проте цього разу аеропорту не впоратися самому.

Кияни люблять свій аеропорт. Він потрібен всій Україні.

Банкрутство аеропорту «Київ» матиме катастрофічні наслідки для міжнародного іміджу, економіки, ринку праці. Адже аеропорт «Київ» — це 8000 робочих місць у суміжних підприємствах.

Допоможіть зберегти Міжнародний аеропорт «Київ»!  #SaveKyivAirport
12 червня, 14:00-17:00

Термінал А, Міжнародний аеропорт «Київ»

вул. Медова 2-А

онлайн трансляція:

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC-YNjGc3PCb60YCf82-qi_Q
Facebook  @airportkiev

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист