Як провести цікаво вихідні (30-31 березня) у різних містах України

Куди піти у Дніпрі

Неймовірна зустріч для поціновувачів моди з Маєю Тульчинською


Майя Тульчинська – людина, яка почала ходити музеями раніше, ніж говорити. Саме вона є автором книги «Балачки навколо шафи». Про історію моди Майя знає багато і часто використовує ці знання, щоб пояснити модні тренди сучасності. Бо крізь призму минулого краще видно і сьогодення, і майбутнє.

На лекції ви дізнаєтесь багато цікавого. Чому сукня Ірми Витовської не пасуватиме Руслані Лижичко? Як випустити на волю свій внутрішній Ренесанс? Звідки взявся на нашу голову Пшонка-стайл і чому в багатьох з нас спотворений смак? Як впізнати себе на шедеврах живопису? Та багато іншого.

Вул. Івана Акінфієва, 14 (р-н. парк ім Т.Г. Шевченка)
30 березня, 15:30

Квитки: 300 грн.

Київський Stand Up


Прямісінько з Києва зі своїми найкращими жартами до вас приїздять двоє крутезних стендап коміків: Богдана Стаховська та Віталій Шиндеровський. Ведучим заходу буде криворізький комік: Роман Лозовський. Ці майстри своєї справи 100% знають як довести вас до істеричного сміху та зробити ваш вечір незабутнім. Приходьте з друзями посміятись і чудово провести час.

Шоу-ресторан «Старгород», вул Столярова, 1

31 березня, 17:00
Квитки: 300 грн.

Подорож на каяках у Самарські плавні


Якщо ви давно хотіли поплавати на каяках – це чудова можливість здійснити мрію.
На вас чекає фірмовий кваліфікований супровід, трансфер, професійний фоторепортаж, оренда якісного сучасного спорядження, перекус і обід (борщ на багатті), що входять у вартість заходу. Погода для подорожі буде добра, смаколики смачними, напої гарячими, борщ неймовірним і запашним.

Збір на центральній локації Сапстанції. Набережна Перемоги, 1-Т

30 березня, 7:30-18:00
Квитки: від 1500 грн.

Мюзикл «Рок канікули Венздей»


Весела музична поп-рок страшилка і крутезний мюзикл. Канікули, дівчата-підлітки, суперечка, непорозуміння... А от що з того вийшло – приходьте подивитися. Драйв та прекрасний настрій дітям та дорослим гарантовано, концерт неймовірний та загадковий.

Філармонія. Вул. Воскресенська, 6
31 березня, 16:00
Квитки: від 150 грн.

Вистава «Наталка Полтавка»

Вже понад століття оперета «Наталка Полтавка» залишається однією з найпопулярніших постановок українського театру. Зворушлива та іронічна, сповнена народного колориту робота викликає щире захоплення публіки. А неповторний образ чесної, розумної та вродливої Наталки Полтавки втілює у собі всі найкращі чесноти української жінки – готової боротися за себе та своє кохання. Приходьте, щоб вкотре розділити Наталчин крик душі: «Ні, мамо, не можна нелюба любить! Нещасная доля із нелюбом жить». 

Вистава створена за мотивами п’єси українського письменника, драматурга Івана Котляревського на музику Миколи Лисенка. Режисер-постановник – Лідія Кушкова. Диригент – Юрій Бєднік. Художник – Володимир Бобров.

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5

31 березня, 16:00
Квитки: в
ід 120 грн.

Куди піти в Одесі
Концерт «Класика при свічках»


Приходьте на особливий концерт класичної музики при свічках. Це буде незабутній вечір магії та вишуканості, який відбудеться в чарівному залі Одеської обласної філармонії.
Це унікальна можливість насолодитись приголомшливою атмосферою, яку створять віртуозні музиканти при світлі сотень свічок.

Філармонія, вул. Буніна, 15
31 березня, 19:00
Квитки: від 390 грн.

Відкриття виставки Васі Дмитрика «Опалювальний сезон»


Новий виставковий проєкт Васі Дмитрика «Опалювальний сезон» покаже матеріальні свідчення зими останніх двох років – зібрані цвяхи з печі одеської майстерні Васі. Вони деформовані, покриті іржею та сажею, їх рухатимуть магніти, залишаючи сліди на аркушах. Створений спеціально під цю виставку «трасограф» протягом експонування приводитиме в рух цвяхи та створюватиме сет аркушів з їхніми слідами. Штучний інтелект спрограмував різні рандомні режими пересування електромагнітного поля.

Художній музей, вул. Софіївська, 5а
31 березня, 15:00
Квитки: 100 грн.

Вистава «Мир тобі»


Складна і цікава робота розкриває таку глибоку тему, як людська гординя. Вона часом вдало маскується всередині нас під високі ідеали. Та її отруйна сутність з часом проростає страшними плодами. І тоді вже невідомо, що більш болісно – зустріти морок у власній душі чи отримати прощення від зрадженого тобою… Непрості питання, філософські думки.

Глибока вистава заснована на сюжеті п’єси Лесі Українки «На полі крові». Ролі виконують: Валентин Базаря, Максим Вішталюк, Вадим Анохін, Неллі Чуран. Постановка – Олена Пушкіна. 

Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

31 березня, 18:00
Квитки: від 100 грн.

Сімейна музична вистава «Чарівник Смарагдового міста»


Одного разу, ураган, що налетів раптово, підхопив будиночок дівчинки Дороті з Канзасу і відніс її, разом з її песиком Тото, в далеку і дивовижну країну добрих джунів. Щоб повернутися додому, вона здійснить довгу подорож і зустріне нових друзів: Страшилу, Залізного дроворуба і Боягузливого лева. Вона потрапить у володіння злої відьми, познайомиться з цілою зграєю летючих мавп і, звичайно, все одно повернеться додому.Тому що краще вдома – місця немає.

Більше ста років ця історія вірою та правдою служила тим, хто молодий душею, і час не зможе зруйнувати її добру філософію. 

Актори: Елізавета Дюльгер, Роман Федосєєв, Максім Вішталюк, Михайло Манорик, Володимир Муращенко, Ірина Гусак, Ірина Ковальска та інші.

Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного), вул. Пантелеймонівська, 3

30 березня, 12:00
Квитки: від 180 грн.

Вистава «Обережно – Єва!»

Уся «сіль» вистави – у її назві. Адже головна героїня, Єва, – ще та хранителька чоловічого спокою та затишку! Намагаючись, на її думку, оточити чоловіка раєм, Єва додає у його життя трошечки пекла. Це буде непередбачувано, але точно не нудно!

В основі постановки – п’єса італійського драматурга Альдо Ніколаї. А це, щонайменше, обіцяє присутність у виставі яскравих, бурхливих і непідробних емоцій та пристрастей. Втілити барвисту картину почуттів беруться талановиті актори театру: заслужений артист України Сергій Поляков, Анастасія Борисова, Поліна Корець, Максим Вішталюк, Євген Меркулов, Олексій Бельдей, Микита Євдокімов, Неллі Чуран. Режисерка-постановниця – Олена Пушкіна.

Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48
30 березня, 18:00
Квитки: від 150 грн.

Куди піти  у Львові

Вистава «Повернення блудного батька»

Публіка Жовтневого познайомиться зі звичайною київською родиною, яка проживає в столиці у 70-х роках минулого століття. Зараз в центрі уваги ювілярка, Тетяна Григорівна. Ось вона приймає гостей. Та раптово фокус уваги зміщується кардинально: серед гостей опиняється… чоловік Тетяни Григорівни. А що з цим не так? Те, що він зник 17 років тому. Пішов до магазину за хлібом – і зник. А от тепер, з поверненням блудного батька, життя родини перетворюється на справжній детектив. Сумувати точно нема коли. Бо ж у змагання вступає любов! Обов’язково приходьте та отримайте неймовірні враження від перегляду. 

В ролях: Ольга Сумська, Володимир Ніколаєнко, Лев Сомов, Володимир Коляда, Віталій Борисюк, Світлана Орліченко, Олексій Зубков, Ірина Калашнікова, Альона Завгородня, Михайло Кукуюк, Стас Мельник, Поліна Нестерова.

Палац культури залізничників «Рокс», вул. Федьковича, 54/56

30 березня, 18:00
Квитки: від 340 грн.

Концерт гурту «Уляна Дель Рей»

 

Уляна Дель Рей – це той самий «неорагульський» поп-панк гурт родом з мальовничої Галичини. Засновник гурту – львівський стендап-комік Коля Капішон. Гурт живе сценою та своєю музикою, кожен трек – це дика суміш енергетики й панківських текстів. Нещодавно гурт випустив міні-альбом «Третя». Пластинка налічує 4 пісні та прикрашена зображенням котопса й учасників гурту: поп-панк, який він є.

КОТЕЛЬНЯ Ruїn bar, вул. Яблонської, 31

30 березня, 19:00
Квитки: від 300 грн.


Music for a while. Вечір музики Генрі Перселла

Цього вечора прозвучать рідковиконувані пісні і відомі арії англійського барокового композитора Генрі Перселла у виконанні співачки та акторки Наталії Половинки та піаніста Сергія Кудринецького. Це унікальне поєднання органу, оркестру, клавесину та голосу.

Трагедія, комедія і драма – все це є у музиці Генрі Перселла, коли кожен твір буквальн – маленька вистава. Відома актриса і співачка Наталія Половинка відкриває кулісу –  і співом веде в ігровий світ образів Перселла.

Виконавці: Наталія Половинка – мецо-сопрано, Сергій Кудринецький – піаніст. Режисер –  Валерій Більченко.

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

30 березня, 17:00
Квитки: від 250 грн.

Концерт «BRYKULETS»

BRYKULETS – молодий співак родом з Миргорода, музична кар’єра якого розпочалась у 2018 році, після випуску дебютного альбому «Любов». Після релізу BRYKULETS став фіналістом шоу «Х-фактор». Його талант швидко завоював серця тисяч шанувальників, і вже восени 2022 року простори музичних платформ підкорили міні-альбом SekS і сингл «Перестань». Ці роботи, як і випущені пізніше треки, зібрали мільйони переглядів у TikTok і стали вірусними за дуже короткий час.

У програмі – акустичні хіти виконавця, які знає кожен: «Загуляв», «Буба», «БРО», «Мрій» та багато інших. Тому готуйтесь рухатись у ритмі веселих та запальних пісень. 

Довгі бурхливі оплески, вулиця Січових Стрільців, 3

30 березня, 18:00
Квитки: від 350 грн.

StandUp «Стендап концерт. Капішон та Боїм збирають друзів»

Що спільного між Колею Капішоном, Віталієм Кремінем та Наталією Скорик? Це тріо – одні з найкращих коміків України в жанрі стендап-монолог. Їх виступи – це смішні історії, спогади й ситуації. Програма буде насичена: окрім виступів коміків, на глядачів чекають приємні подарунки і тепла атмосфера родинного кола. Ведучим вечора буде сам Сашко Боїм.

Довгі бурхливі оплески, вулиця Січових Стрільців, 3

31 березня, 19:00
Квитки: від 400 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист