Які ферментовані напої найшвидче спалюють жир і допомагають схуднути

Ферментовані напої – чудовий засіб для прискорення метаболізму та схуднення,  тому їх варто додати до свого раціону на постійній основі. Підказуємо, які саме.

Як відомо, ферментовані напої виготовляються шляхом природного бродіння. Цей процес розщеплює цукор, що в них міститься. А заодно робить їх багатими на  пробіотики, які допомагають відновити баланс кишкової флори.

Переваги ферментованих напоїв

Багаті на пробіотики, які підтримують травлення та імунну систему.

Мають низький вміст цукру, а отже і мало калорій.

Стимулюють метаболізм, тобто сприяють прискореному спалюванню жиру та детоксикації.

Найефективніші напої для схуднення

Зверніть увагу: важливо не тільки, що пити для схуднення, а й коли саме.

Кефір, 50-60 ккал/100 мл. Багатий на пробіотики та білки. Крім того, що стимулює обмін речовин, очищає кишечник і сприяє спалюванню калорій, він запобігає набрякам. Справа в тому, що кефір має сечогінну дію – допомагає виводити зайву рідину з організму. Це сприяє візуальному зменшенню ваги. Також запобігає засвоєнню жирів організмом.

Найкраще вживати перед сном.

Комбуча, 20-30 ккал/100 мл.  Ферментований напій на основі чаю з легким відчуттям газованості та кислим присмаком. Сприяє спалюванню жиру без втрати цінних для організму речовин.

Найкраще вживати до або після їжі.

Водяний кефір, 10-20 ккал/100 мл. Легкий кисло-солодкий напій, який виготовляють з

води та спеціальних водяних кефірних зерен. Зробити його можна в домашніх умовах (зерна можна купити в інтернеті – їх продають свіжими в невеликих пакетиках або банках). Смак водяного кефіру нагадує свіжий, злегка кислий лимонад. Містить пробіотичні культури, які здатні позитивно впливати на процес травлення та на роботу шлунково-кишкового тракту.

Вживати можна впродовж дня – як тонізуючий напій.

Як правильно вживати ферментовані напої

Попри те, що вони корисні для здоров'я, у великих кількостях можуть  викликати здуття живота.

Обов’язково слід вибирати варіанти без доданого цукру.

Алергіки мають уважно вивчати склад продукту, щоб не якийсь із інгредієнтів не спровокував небажану реакцію.

Вас це може зацікавити: 3 найкращі ферментовані продукти, які гастроентеролог радить для швидкого схуднення і відмінного травлення

Яку азіатську страву варто їсти щодня, щоб бути стрункими, як кореянки

Чому корисно регулярно вживати розсіл з квашеної капусти

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист