10 ознак, що дружина вам зраджує

«І як я міг не помітити?» - кажуть в розпачі деякі чоловіки, коли дружина заявляє, що знайшла іншого. І справді – як? Адже підказок – змін у поведінці коханої, було, напевно, немало.

Тож що в такій ситуації повинно було сигналізувати чоловікові про те, що дружина зраджує?

Надмірна увага до своєї зовнішності. В принципі, це нормально. Але якщо жінка до цього не носила підбори і не користувалася косметикою, а тепер накупила шафу стильного одягу, черевики на підборах, зробила нову стрижку і весь час крутиться перед дзеркалом, тут щось не те.

Придирки до чоловіка. Її дратує все: як він їсть, човгає ногами, не туди кладе зубну пасту, купив не той хліб. Зовсім недавно це могло бути причиною для жартів, а сьогодні вона його ледве витримує.

Перепади настрою. Це не через проблеми на роботі вона така знервована й непередбачувана, і в неї не ПМС. Скоріш за все, вона думає про нове кохання, потім повертається до реальності, і її розпирає злість. Не тут їй хочеться бути і не з цією людиною...

Контролювання свого телефону. У буквальному сенсі – бере його навіть у ванну й туалет. Звісно ж – не хоче, щоб за її відсутності чоловік подивився переписку й дзвінки. Хоча йому це й так не вдасться, адже пароль вона змінила. Періодично відходить з кимось перемовитися словом, але це завжди «по роботі» або «подружка».

Безпричинні сльози. Вона плаче, але чому – пояснити не може: «Все гаразд». Так не буває. Очевидно, просто не знає, як сказати про зраду.

Затримки на роботі і регулярні зустрічі з подругами. Чудова відмазка – навряд чи чоловік захоче перевіряти її алібі.

Відмова планувати майбутнє. Не прямо – але завжди знаходиться для цьго причина: ще рано про це говорити, немає часу, грошей, настрою.

«Переведення стрілок». Якщо чоловік говорить про те, що вона відсторонилася від нього, що її часто не буває вдома, починає звинувачувати в тому ж самому і його. Так роблять люди, які в чомусь винні.

Відсторонення і відмова від інтиму. Постійно знаходиться якесь пояснення – втомилася, завтра рано вставати, класичне «болить голова». Ухиляється навіть від обіймів чи будь-яких дотиків.

Прийом душу, щойно прийшла додому. Якщо  раніше в дружини не було такої звички, це повинно насторожити. І натякнути, що можливо, кохана хоче змити з себе чужий запах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист