13 000 доларів за перемогу: стартував перший у світі конкурс краси для дівчат, згенерованих штучним інтелектом

Хто у світі найкрасивіший, найреалістичніший і найпопулярніший? За такими критеріями буде обиратися переможиця цього незвичного конкурсу краси.

Віртуальний конкурс краси для віртуальних дівчат – це щось нове, тому навколо нього відразу ж виник неабиякий ажіотаж. Не в останню чергу через головний приз – $13 тис. на дорозі не валяються (за друге і третє місце «дівчата» отримають відповідно .

$5 тис. і $ 2 тис.).

Аби включитися у боротьбу, тисячі спритників кинулися генерувати в нейромережі красунь. Однак шансів у них – нуль.

Організатори передбачали такий поворот подій. Тому однією з умов участі «дівчат» у конкурсі – наявність сторінки у якійсь із соцмереж, причому досить розкрученої сторінки. Те, наскільки в неї багато підписників та переглядів, теж має значення.

«Соціальний вплив творців штучного інтелекту буде оцінюватися на основі їхньої взаємодії з шанувальниками, темпів зростання аудиторії та того, як використовують інші платформи, такі як Instagram», – пояснюється в умовах конкурсу.

А судді хто? Цього разу серед журі не буде представників шоу-бізнесу, бізнесменів і плейбоїв. Обиратиме найкращу з кращих теж  штучний інтелект. Вірніше, розкручені персонажі, створені за допомогою нейромережі. Одна з членів журі – Айтана Лопес, про яку ми нещодавно писали

З нетерпінням чекаємо, коли буде оголошено переможницю.

Вас це може зацікавити: Прибирає в кімнаті, вміє радіти й злитися: китайські розробники спроєктували ляльку зі штучним інтелектом

Вчені з'ясували, людей яких професій хоче замінити штучний інтелект: перевірте, чи загрожує це вам

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист