Alena Omargalieva презентувала душевну баладу «Боляче» про втраченe кохання

Співачка Alena Omargalieva презентує любовну сповідь "Боляче" про дівчину, яка не може зректися своїх почуттів від нерозділеного кохання. 

Про біль від важкого розставання артистка розповідає у своїй новій баладі. В центрі уваги - історія однієї дівчини. Вона уособлює тисячі людей, які роками живуть з невимовною тугою, тримаючи в голові образ того самого або тієї єдиної, кохання з якими було втрачено. В цій роботі Alena Omargalieva виступила оповідачкою.

"Всі ми знаємо на власному досвіді, що несе за собою втрачене кохання. Через нього ми блукаємо по світу та проживаємо біль наодинці. Я хочу, щоб ця пісня допомогла кожній дівчині справитись у такий складний час. Варто подякувати за свої почуття, які були і йти далі, несучи в собі надію знайти своє справжнє кохання. Повірте, ви його знайдете, я знаю про що кажу, - прокоментувала співачка. 

«А мені чомусь так боляче… Чуєш, боляче» — рядки пісні, що відчуваються гіркотою в серці від втраченого кохання. Неземний голос співачки захоплює глибокою вразливістю та тугою з перших секунд пісні.

Попередній трек Alena Omargalieva «На краю» став віддушиною всіх, хто чекає рідних з війни. Всього за декілька днів в соцмережах на нього зняли більше 12 000 відео, багато з яких викладають дівчата в пам’ять про своїх хлопців, які вже ніколи не повернуться додому. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист