Такими простими, але вишуканими ласощами можна побалувати себе, коли починається сезон полуниці.
100 г темного шоколаду
велика полуниця
2-3 ванільні або арахісові вафлі
Полуницю добре промити та обсушити, хвостики залишити.
Шоколад розламати на шматочки, скласти в широку чашку та розтопити його короткими імпульсами у мікрохвильовій печі.
Вафлі розламати в крихту і викласти в глибоку чашку, щоб було зручно вмочати полуницю.
Занурити ягоду в шоколад (до половини) і відразу – у вафельну крихту.
Викласти на силіконовий килимок і залишити на кілька хвилин, щоб шоколад загуснув.
Вас це може зацікавити: Пончики з яблуком та корицею – легкий рецепт смачного десерту
Шоколадні пряники з перцем чилі – неймовірно ніжний пікантний десерт