Bertolo - мистецтво, створене поколіннями кращих італійських майстрів

Хоча офіційно поява бренду датується 1981 роком, насправді його історія налічує працю вже багатьох поколінь італійських майстрів. Компанія досі залишається під управлінням сім'ї Бертоло. За довгий час існування вона виробила унікальний підхід до стилю і методів виробництва, пропонуючи клієнтам дійсно бездоганний у всіх відношеннях продукт. Навіть поява сегмента affordable luxury анітрохи не утискає лейбл, адже спрощення для цільових клієнтів ніколи не було реальною альтернативою.

Як і багато років тому, більшість операцій на фабриці здійснюються виключно вручну. При чому це стосується не тільки пошиття. Для кращого розуміння варто описати увесь процес виготовлення з моменту підбору матеріалів. Bertolo використовує виключно натуральні тканини, при чому навіть деяка пряжа відбувається виключно силами фірми. Прядуть волокна на старомодних верстатах, адже всупереч розхожій думці методи фахівців старого гарту навіть сьогодні демонструють набагато кращий результат у порівнянні з обробкою високоточними машинами.

Після підбору і обробки починається процес пошиття, в якому беруть участь кілька досвідчених робітників (в залежності від складності виробу). Декорування також часто відбувається вручну: вишивка і навіть принти можуть наноситися рукою дизайнера, в тому числі авторські малюнки в акварельній техніці, різний візуальний декор і багато іншого. Тканини забарвлюються особливими методами, щоб надовго зберегти яскравість і первозданний зовнішній вигляд. Також лейбл приділяє багато уваги екологічності виробництва з турботою про навколишнє середовище і ваше здоров'я.

Після успішного завершення виріб надходить на перевірку відділом якості, де ретельно оглядається і перевіряється за найвищими стандартами, встановленими всередині компанії. Такий підхід не тільки гарантує найкращі враження клієнта після покупки, але і частку унікальності в кожній виробленій речі, адже двічі не можливо зробити повністю ідентичні товари. Бренд вкрай скрупульозно ставиться до своїх зобов'язань, за що і був удостоєний безлічі нагород, в тому числі за важливий внесок в індустрію моди і національної промисловості.

А ще цей бренд - це безсумнівно відома і статусна марка, яка котирується попитом серед знаючих людей і працює на імідж з вірними акцентами і часткою престижу. Придбати оригінальну продукцію в Україні можна, відвідавши інтернет-магазин одягу Charisma. Саме тут зібрані останній позиції з нових колекцій лейблу з гарантією оригінальної якості, при чому замовити усі товари можна з доставкою в будь-який регіон України.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист