Благодійна арт-терапія з «Міс Україна 2023»

26 жовтня о 13:00 годині у арт-студії КатАртСис відбудеться благодійний майстер-клас з арт-терапії за участю переможниці «Міс Україна 2023» Софії Шамії. Софія з ранніх років захоплюється малюванням. З початком повномасштабного вторгнення, «Міс Україна 2023» написала декілька робіт («Очі печалі» та «Втрачене дитинство»), які продала на аукціоні. Всі зібрані кошти від картини «Очі печалі» Софія передала на потреби організації «Frontline medics». Завдяки продажу роботи «Втрачене дитинство», дівчина змогла зробити подарунки дітям з навчально-реабілітаційного центру «Мрія» у Львові.

Арт-терапія - це спосіб виразити свої почуття та енергетично відновитись через фарби та полотна. А також, спілкування та підтримка одне одного, адже більшість учасників – це вимушено переміщенні діти з батьками, яким подекуди складно адаптуватись до нового місця проживання.

На майстер-класі кожен учасник зможе створити власну картину-афірмацію, а допоможе у цьому Софія. Учасникам не потрібне вміння професійно малювати, адже головне – це отримати позитивні емоції від зустрічі.

    «Ми зараз живемо в морально нелегкі часи. У когось чоловік на фронті, хтось з дітей постраждав від війни, хтось волонтерить. Проте найголовніше – усім нам потрібна моральна підтримка. Тому ми з командою прийняли рішення провести такого формату захід» - коментує Софія Шамія.

Нагадаємо, титул «Міс Україна 2023» отримала 19-річна Софія Шамія з Київської області, уособлюючи справжню красу і гідність. Саме вона відправиться на фінал головного міжнародного конкурсу «Міс світу», який відбудеться згодом в Індії.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист