Друга думка від МОК «Добробут»: маєш право на експертну думку

У сучасній медицині постійно відбуваються прориви, ми бачимо цифри та статистику, які говорять про те, що онкологія — це те, з чим навчилися боротися, а відсоток людей, які перемогли рак, стрімко зростає. Сьогодні ми хочемо розповісти про послугу для людей, які зіткнулися з цим діагнозом. Детальніше розповість, лікар хірург-онколог медичного центру «Добробут», Крістіна Задорожна. 

Розкажіть, у чому унікальність послуги — «Друга думка в онкології, МОК»? 

Крістіна Задорожна: 

Більшість людей, яким ставлять діагноз рак, чують лише одне слово.

Важливо, щоб поруч був кваліфікований спеціаліст, який відповість на всі запитання, поставить правильний діагноз та складе план лікування. Без перебільшень, від цього залежить здоров'я та життя пацієнта. Тому почути «другу думку» особливо важливо.  

Альтернативну думку можна отримати на Міждисциплінарному онкологічному консиліумі (МОК) в клінічному центрі «Добробут». Унікальність послуги у тому, що пацієнт може отримати експертну думку одразу декількох спеціалістів щодо лікування онкологічного захворювання. Усі думки зводяться воєдино. Послуга доступна не лише мешканцям Києва, а також з інших міст України online, необхідно лише надати увесь потрібний пакет документів зручним для пацієнта шляхом:

- у клінічному онкологічному центрі «Добробут»

- у електронному вигляді через доступні месенджери 

-  поштою

Який склад консиліуму? 

Крістіна Задорожна:

МОК — це команда кваліфікованих практикуючих лікарів зі стажем роботи понад 10 років. Більшість лікарів є докторами та кандидатами медичних наук, мають науково-педагогічний стаж  та є провідними експертами України, кожен у своєму напрямку. Лікарі у складі консиліума: клінічний онколог (хіміотерапевт), радіолог, лікар променевої терапії, онкохірург та патолог. Мультипрофільний розвиток медичної мережі «Добробут» дозволяє  залучити в МОК вузькопрофільних спеціалістів: анестезіологів, кардіологів, кардіохірургів, судинних хірургів та ендокринологів для корекції супутньої патології у пацієнтів.

До складу міждисциплінарного консиліуму, можуть бути залучені спеціалісти з інших онкологічних лікувальних установ. 

Чи є прогрес у лікуванні онкозахворювань? Що змінилося у методології лікування раку? 

Крістіна Задорожна:

У всіх сферах медицини відбуваються зміни та прогрес, онкологія не виключення. Значно покращилися способи та методи виявлення злоякісних утворень: наприклад, з'явилася більш детальна діагностика, фундаментальне розуміння онкогенезу на молекулярному рівні та глибинне розуміння процесу утворення пухлин. Для лікування злоякісних пухлин широко застосовуються таргетна (цільова) та імунотерапія. У хірургії широко впроваджуються малоінвазивні методи лікування. 

Ми однозначно можемо заявити, що онкопаталогія — не вирок. Ключовий момент у боротьбі проти раку — це своєчасна діагностика з коректним планом лікування, який базується на сучасних наукових дослідженнях та міжнародних стандартах лікування. 

Який алгоритм дій, аби отримати заключення від МОК? 

Крістіна Задорожна: 

Записатися на МОК без консультації онколога може кожний пацієнт з попередньо підтвердженим діагнозом. У нього мають бути результати гістологічних, лабораторних, інструментальних та радіологічних досліджень. Протягом 7 робочих днів збирається онкологічний консиліум із залученням усіх необхідних спеціалістів. Консиліум видає пацієнту результат, у якому рекомендує найбільш ефективний метод лікування. При прийнятті рішень лікарі керуються міжнародними протоколами та успішною світовою практикою  доказової медицини. 

Онкологічний консиліум проходить в клінічному центрі онкології «Добробут» за адресою: м. Київ, вул. Ідзиковських, 3.

 

 

Записатися на МОК можна за телефоном: 0-800-60-60-10.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист