Рецепт найсмачнішої юшки зі скумбрією

Цей спосіб приготування риби було взято з книги рецептів французької кухні 1968 видання. Простота і відмінний смак – ось головне в цьому рецепті. Бульйон зі скумбрії з насиченим смаком ароматних трав та спецій стане чудовою основою для смачної юшки. А сама скумбрія у холодному вигляді – легка та вишукана закуска.

1 скумбрія

100 мл сухого білого вина

1 цибулина

3 лаврові листи

3-4 шт. молодої картоплі

5-6 зубчиків молодого часнику

1 пучок шпинату

сушена селера, сіль та перець за смаком

Налити воду в каструлю з розрахунку, щоб вона повністю покрила рибу. Влити вино, додати очищену цибулину, сіль, перець, селеру, лавровий лист, варити все разом 30 хвилин.

Опустити скумбрію повністю в киплячий бульйон і варити на повільному вогні 20 хвилин.

Вимкнути вогонь і залишити рибу в бульйоні до повного остигання. Процідити бульйон, а рибу розібрати на частини і видалити кісточки.

Картоплю нарізати брусочками, шпинат добре промити та видалити стебла. Закип'ятити бульйон, додати часник та картоплю і варити до готовності.

Додати шпинат, сіль, спеції і через 2 хвилини вимкнути вогонь.  

Подавати, додаючи в кожну тарілку скумбрію.

Вас це може зацікавити: Філе пангасіуса в лимонно-гірчичному соусі, запечене в духовці – простий і смачний рецепт

Як смачно запекти в духовці тріску з томатами та квасолею

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист