Фільм «Ніде»: драма про жінку, яка опинилася посеред океану в транспортному контейнері і вижила

Кінострічка «Ніде» – іспанський драматичний трилер від режисера Альберта Пінто. Виробництво кінокомпанії "StudiosRock & Ruz" для "Netflix".

У головних ролях: Анна Кастільо, Тамар Новас, Фран Беренгуер, Андреа Кампоамор, Араселі Каррілеро, Даніель Карріон та інші.

Дія відбувається виключно у морі. Коли в антиутопічній Іспанії відбуваються жахливі зміни і вона перетворюється на тоталітарну країну, головна героїня – молода жінка Міа, вирішує рятуватися втечею, щоб пошукати щастя в інших краях. Разом зі своїм чоловіком Ніко планує дістатися Ірландії, де все ще існує хоч якась свобода. Вони готові віддати будь-які гроші, щоб вибратися.

Молоді люди опиняються на верфі, де намагаються реалізувати план втечі. А саме – заплатити контрабандистам за те, щоб вони переправили їх через океан усередині сталевого транспортного контейнера разом із іншими біженцями.

Для цієї пари все ускладнюється тим, що Міа вагітна, а військовим наказано вбивати жінок і дітей.

Обставини складаються так, що Міа пливе до Ірландії без чоловіка. Але під час шторму її контейнер змиває в океан. Безпорадність, ізоляція, пригніченість, страх – ці й безліч інших відчуттів доведеться пережити жінці, що дрейфує посеред океану. Беззахисна і розгублена Міа повинна перебороти все, щоб врятувати життя доньки і возз'єднатися зі своїм чоловіком…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист