Композитори більше не потрібні! Українець випустив музичний альбом повністю створений штучним інтелектом.

Україна, 2023-й рік. Артисти випускають пісні про байрактари, та одягаються в шаровари. Здавалося б та ж країна, той ж рік, але інкогніто артист Krechet робить несподіваний технологічний крок вперед та залишає в минулому архаїчну музичну індустрію. Krechet випускає музичний реліз під назвою: «RoboWave: The AI-Generated Album», де музика, обкладинка та кліпи створені штучним інтелектом і навіть тексти пісень написані чатом GPT. Це перший український музичний реліз, який  повністю створений штучним інтелектом.   

«Часи змінюються. Тому, або змінюєшся й ти, або залишаєшся у минулому пасти задніх». 

Krechet вирішив залишити у минулому й реп жанр та перелаштувався на якісне поп звучання.

«Оскільки закоренілі поп-діви та постійні гості новорічних вогників і премій «для своїх» або виїхали з країни, або здулися – маю гарну можливість дати свіжий та сучасний подих нашій поп-сцені». 

Цим релізом артист показує, як можна робити пісні про війну та кохання під час війни зі смаком, не в лоб і щоб вони не виглядали, як Чмоня.

«Коли я почав працювати над цим релізом, то зрозумів, що композитори, автори текстів та дизайнери більше непотрібні. Це водночас прикольно та водночас лякає, що багато людей можуть залишитись без роботи. Четверта промислова революція, про яку писав Клаус Шваб, вже настала».   

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист