Котлети з кабачка: рецепт легкої смачної страви на вечерю

Тема кабачків нескінченна і вічна, адже весна і початок літа – саме їхній час. Кабачкові млинці – справжній хіт, але у нас сьогодні не зовсім млинці, а котлети. Вони ніжні, смачні і з них можна зробити навіть подвійний бургер.

200 г курячого фаршу

400 г кабачка

150 г консервованої кукурудзи

1 яйце

2 ст. л. борошна

сіль, перець за смаком

олія для смаження

Кабачок натерти на великій тертці, посолити, дати постояти, щоб пустив сік, добре віджати всю зайву рідину.

З консервованої кукурудзи злити воду.

З'єднати курячий фарш, кукурудзу, кабачок і яйце, до смаку поперчити і посолити, додати борошно і добре перемішати. Сформувати котлети та обсмажити з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.

Котлети можна сформувати довільної форми та розміру руками або за допомогою спеціального кулінарного кільця.

Підсмажені котлету викласти на паперову серветку, щоб увібралося зайве масло.

Рекомендуємо подати такі котлети у середземноморському стилі – зі скибочками свіжого помідора, ніжною фетою та базиліком.

Вас це може зацікавити: Італійські рулетики інвольтіні: рецепт смачної страви на кожен день і для святкового столу

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист