квіткіс - “Танців не буде”

24 березня гурт квіткіс показав кліп на свою нову пісню “Танців не буде”. Це перша повномасштабна відеоробота поп-панків.

Трек "Танців не буде", за визначенням самих музикантів, це “іронічний рок-бойовик, головні лейтмотиви якого - нерозділене кохання, шкідливість фанатизму і астенічний синдром”.

“У цій пісні поєднані підліткова романтика і зневага до пафосного контингенту оббльованих локацій, заворожуюча красота нічного Києва і нерозділене кохання, бадьорість і виснага, кров, секс і монархія, “Disco Disco Party Party” і “Dead Disco”...”, - коментує фронтмен квіткіса Діма Войналович.

Ударник групи Віталій Капранов додає, що ця пісня також “про стан, коли внутрішній ді-джей "застрелився". 

“Сіли батарейки, а друзі кличуть на дискотеку погоцати під геппі-хардкор? Тоді ми йдемо до вас!” - додає він.

Як і попередній сингл панків “Анатомія”, що вийшов у лютому, свіжий трек квартету був написаний і записаний кілька років тому. 

“Весь цей час він лежав, чекав свого часу. І от - дочекався! У жовтні минулого року після концерту у Дрогобичі ми познайомилися з дуже файною і талановитою чувіхою - Ясею. Виявилось, що вона шарить у кліпмейкерстві і вміє вправно орудувати камерами, працювала зокрема над відосами для Кургана. Ми почали хвалитись їй своїми хітовими доробками, але найбільше їй зайшов саме невиданий (і трохи непритаманний нам) трек. Так вночі у прокуреному номері дрогобицького готельчику було дано старт історії, результатом якої став кліп на “Танців не буде”, - говорять музиканти.  

“При прослуховуванні пісні я спитала себе: “А що буде, якщо гурт квіткіс пограбує квітковий магазин?”. Приблизно так і зародилася ідея цієї іронічної історії про можливості весняного тестостеронового спалаху, що заграла на екрані сильніше, ніж я очікувала, завдяки несамовитій харизмі хлопців”, - каже режисерка кліпу Ярослава Дюна.

Учасники квіткіс додають, що коли коротко комусь доведеться описати цей виднограй, то вони б сказали десь так: “Уяви короткометражку, над якою спільно працювали Ґай Річі, Роуен Аткінсон і Луї де Фюнес…”

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист