Метч на рівні «сенсів» DOROFEEVA відіграла 17 солдаутів у 17 містах України

Минулий рік відкрив у DOROFEEVA нові «сенси» і став початком нового етапу у її творчості: змістовного, глибокого, чуттєвого. Саме тому нова концертна програма «без усіляких пафосних аутро, перевдягань, понтів і зайвого» (с).
Тур тривав місяць та об’єднав «сенсами» 17 міст України. У багатьох містах квитки були розпродані задовго до виступів. 

Загалом концерти відвідали понад 13 тисяч глядачів, щоб разом заспівати улюблені хіти, які підкорили всі музичні топчарти: «Думи», «Щоб не було», «вотсап» та інші. Лунали нові пісні – серед них і наступний реліз (поки тримаємо в секреті). А кожен концерт завершувався гімном України. 
Тур мав благодійну місію: DOROFEEVA стала амбасадоркою українського медичного центру Superhumans і на кожному концерті розповідала про своє знайомство з одним з супергероїв, збираючи кошти на протезування.
Особливими і бажаними гостями концертів стали захисники та захисниці України і переселенці з Маріуполя (БФ «ЯМаріуполь»). 

Не обійшлося без сюрпризів! На концерт у Чернігові завітав особливий хвостатий гість – пес Патрон. А на фінальному «зеленому» виступі у Луцьку на сцені з’явився Міша Кацурін – DOROFEEVA запросила бойфренда та співавтора своїх пісень, який був присутній у залі, заспівати хіт «Щоб не було» разом.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист