«Міс Японія 2024» відмовилася від свого титулу через роман з одруженим чоловіком

Перемога 26-річної етнічної українки Кароліни Шіїно на конкурсі «Міс Японія 2024»  спочатку стала сенсацією, а закінчилось все гучним скандалом.

Багатьом японцям не сподобалося те, що на конкурсі перемогла дівчина, яка хоч і отримала громадянство та живе в країні вже 20 років, але не має з Японією кровного зв’язку.

Однак справедливість, на їхній погляд, восторжествувала. Кароліна, яка повинна була  представляти Японію на конкурсі «Міс Всесвіт», відмовилася від титулу.

Таке рішення вона прийняла після того, як у японському виданні Shukan Bunshun вийшов матеріал, що відкрив нові факти про особисте життя Шіїно. У ньому детально описувався її роман із впливовим японським лікарем. Власне, роман – не злочин. От тільки чоловік виявився одруженим.

Особливо неприємний післясмак ця історія має через те, що перед конкурсом дівчина ввела в оману модельне агентство. Вона запевняла, буцімто розірвала стосунки, щойно дізналася, що її обранець має сім’ю. Насправді ж продовжувала з ним зустрічатися. Коли історія отримала розголос, Кароліна сказала,  що приховала правду, бо розгубилася.

Екс-«Міс Японія 2024» вибачилася перед організаторами конкурсу і перед тими, хто за неї вболівав.

«Мені щиро шкода за величезні проблеми, яких я завдала. І за те, що зрадила людей, котрі мене підтримував», - написала вона в соцмережах.

Нагадаємо, Кароліна народилася в Тернополі. У 5-річному віці переїхала до Японії, оскільки мама вийшла за японця заміж.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист