PORSCHE CAYENNE ОТРИМАВ ЗОВСІМ НОВИЙ САЛОН: ЩО ЗМІНИЛОСЬ

Компанія Porsche розсекретила інтер’єр модернізованого кросовера Cayenne, який фактично створено заново.

Цікаво, що бензиновий кросовер Porsche Cayenne отримав архітектуру салону від… електромобіля Taycan. Замість традиційної для штутгартського бренду комбінації приладів з аналоговим тахометром новинка отримала повністю віртуальну. Вигнутий 12,6-дюймовий екран має сім варіантів відображення, які можна змінювати кнопкою на кермі.

У вигляді опцій з’явилися навігаційна система та голосовий помічник Siri. Також модель вперше отримала додатковий сенсорний дисплей діагоналлю 10,9 дюйма, який розташований на передній панелі перед пасажиром. На ньому можна дивитися фільми або керувати навігатором, причому спеціальне покриття робить його невидимим для водія.

Діагональ мультимедійного екрана залишилася колишньою (12,3 дюйма), але сам інформаційно-розважальний комплекс значно модернізований. Відмітимо також новий пульт клімат-контролю з аналоговими та сенсорними кнопками, а також майданчик для бездротової зарядки смартфона. Змінено навіть верхню частину дверних панелей, включаючи ручку відмикання замків.

Кермо запозичено у Porsche 911 – з шайбою вибору режимів їзди (Normal, Offroad, Sport та Sport Plus). Замість поворотної ручки запуску двигуна ліворуч від керма тепер звичайна кнопка, а селектор трансмісії розташований як у Тайкана – праворуч за кермом – досить спірне рішення.

Світова прем’єра оновленого Porsche Cayenne пройде 18 квітня у рамках автосалону у Шанхаї. Тим часом вже йде розробка моделі четвертого покоління. Він вперше стане електромобілем і випускатиметься на заводі Volkswagen у Словаччині.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист