Варіації на тему кабачка можна створювати нескінченно, особливо в сезон, коли їх багато і вони найсвіжіші. Тема спагеті з кабачка не нова, але дуже цікава. На пасту страва схожа лише зовні – по факту це теплий салат.
Для ідеальної форми «спагеті» потрібна спеціальна терка або овочечистка. Тоді буквально за пів хвилини легко і просто можна зробити їх цілу гірку, а на сам салат витратити буквально пару хвилин.
1 кабачок
4-5 помідори чері
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
30 г твердого сиру
сіль, спеції за смаком
Кабачок нарізати «локшиною» на спеціальній тертці або спеціальною овочечисткою.
Помідори чері розрізати вздовж на 4 частини. Часник придавити ножем і дрібно нарізати. Обсмажити разом на оливковій олії протягом хвилини.
Додати натертий кабачок і продовжувати обсмажувати ще хвилину, акуратно перевертаючи його.
Посолити, додати спеції, вимкнути вогонь. Накрити кришкою і залишити на кілька хвилин.
Перед подачею додати натертий сир. Смачного!