Проста вправа для обличчя: займає секунди, а молодшими робить на кілька років

Щоб усунути зморшки, ми користуємося дорогими кремами і погоджуємося на недешеві косметологічні процедури. Однак пригальмувати  час і навіть більше – повернути його назад, можна і простішим способом: за допомогою вправ для обличчя.

Зупинити неминучий процес старіння – бажання всіх і кожного. Дехто готовий витрачати на це мільйони. Однак запропоновані способи «вічної молодості» часто виявляються рекламним трюком.

Корейські косметологи знаються на тому, як зробити, щоб жінці подобалося своє відображення у дзеркалі.

Блогер Krystal Lee, експертка з догляду за обличчям, поділилася в TikTok технікою, яка запобігає обвисанню шкіри.

«Старіння – природній процес, але ми можемо старіти витончено. Те, як виглядаємо з віком – старшими чи молодшими, залежить від обсягу передніх щік. Оскільки цей м’яз недостатньо використовується, він починає обвисати. Тому йому потрібно дати навантаження», – пояснює Крістал.

Для виконання вправи скажіть «лі» і на кілька секунд утримуйте м’язи напруженими. Важливо зосереджуватися на піднятті щік, а не куточків губ.

Спочатку середня частина обличчя трохи болітиме, але це хороший знак – отже, ви все робите правильно.

 

@krystallee2222 Do THIS facial exercise if you don’t want your face to sag-approved by Korean dermatologists #fyp #facelift #faceexercise #facialexercise #kbeauty #kbeautytips #antiaging #koreanskincare #koreanbeauty #skincare #antiagingtips ♬ original sound - Krystal Lee

Крістал рекомендує «тримати лице» якомога довше і повторювати вправу щодня хоча б тричі. 

«Це схоже на тренування тіла: нарощуйте м’язи обличчя, щоб щоки не обвисали», – каже вона.

Перший помітний результат вона обіцяє вже за тиждень.

Вас це може зацікавити: Косметичне тейпування обличчя: простий і дешевий спосіб підтягнути шкіру і позбавитися навіть глибоких зморшок

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист