Рецепт оригінального салату з груші – готується за 10 хвилин

Якщо ви любите груші і руколу, цей салат для вас. Поєднання улюблених інгредієнтів із сиром обіцяє просто вибух смаку.

Цей салат ідеально підходить для святкового столу. Але якщо хочеться себе порадувати чимось смачним і вишуканим, не відкладайте – готуйте прямо зараз.

1 груша

1 пучок руколи

50 г волоських горіхів

60 г сиру дорблю

Для заправки:

3 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. лимонного соку

1 ч. л. меду

1/2 ч. л. зернистої гірчиці

Руколу добре промити та просушити паперовим рушником.

Грушу нарізати вздовж слайсами. Для карамелізації розігріти мед на середньому вогні та обсмажити скибочки груші з двох сторін до золотистого кольору.

Горіхи нарізати великими шматочками або просто роздавити трохи в ступці. Далі швидко обсмажити їх у тому ж меді, де карамелізувалася груша (на середньому вогні).

Зробити заправку з олії, лимонного соку, меду та зернистої гірчиці.

На велику плоску тарілку викласти руколу, а потім грушу. Розкришити сир дорблю і довільно розкласти волоські горіхи.

В кінці полити салат заправкою (краще робити це безпосередньо перед подачею).

Вас це може зацікавити: Кавун на грилі, фета і шпинат – салат, який підкорить ваше серце

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист