«Смерть та інші подробиці» (2024): детективний серіал про вбивство на борту круїзного лайнера

Автори детективного трилеру «Смерть та інші подробиці» (Death and Other Details) – шанувальники творчості Агати Крісті. Вони зізнаються, що прагнули відтворити атмосферу її романів у сучасному серіалі. А ідеї для образу головного героя черпали з романів про Еркюля Пуаро, Сема Спейда, Шерлока Холмса та Філіпа Марлоу.

У головних ролях: Менді Патінкін та Софія Рід-Гантцерт.

У центрі гостросюжетного серіалу – гламурні пасажири розкішного круїзного лайнера «Варуна», які на десять днів зійшли на борт, щоб відпочити.

Серед гостей затесалася дрібна злодійка Імоджин Скотт, яка в прямому значенні опинилася не там і не в той час. І надміру пихатий, неприємний чоловік, якого незабаром після відплиття покоївка виявила мертвим у замкненій каюті.

Капітан судна опиняється у скрутному становищі, і йому на допомогу приходить детектив Руфус Котсворт – один з гостей на лайнері. Але тепер замість відпочинку йому доведеться розкривати злочин.

Першою підозрюваною стає Імоджин Скотт, про репутацію якої детектив чудово знає. Щоб очистити репутацію, дівчина змушена погодитись на співпрацю з детективом.

Руфус терпляче проводить допити гостей та членів екіпажу, переглядає багато годин відеозаписів. Але складно знайти голку в такому великому стозі сіна. Доведеться докласти багато зусиль, щоб знайти вбивцю і не дати йому вислизнути у найближчому порту…

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист