Співачка СолоХа випустила пісню “Верба” і напророчила Україні якнайшвидшу перемогу

Не так давно співачка СолоХа приголомшила новиною про те, що вагітна, та на цьому сюрпризи від артистки не закінчуються. Найспортивніша виконавиця України презентує нову пісню “Верба”.

Співачка зізнається, що для неї композиція “Верба” дуже символічна, оскільки записана під час вагітності, коли вона очікує на народження дитини. Так само й Україна зараз чекає на перемогу і на повернення додому з фронту захисників і захисниць живими. 

“Ця пісня про кожну українську дівчину, яка чекає на свого коханого. Він пішов захищати Батьківщину та свою родину від окупантів. Тож дівчина звертається до мами, каже, що закохалася в козака, порівнює себе з вербою, яка тягнеться до води, а вона тягнеться до коханого. Незважаючи на такий глибокий текст, сама пісня дуже динамічна та ритмічна, все у моєму стилі”, - говорить артистка.

Крім того, у пісні СолоХа напророчила і якнайшвидшу перемогу України. Історія, про яку вона співає, має щасливий хеппі-енд і коханий повертається додому з фронту з перемогою.

Разом з піснею артистка презентувала і яскравий кліп. Усі відео СолоХи - це завжди експеримент. Зірка дивувала трюками на пілоні, навіть знімалася разом з мавпою та, звісно, вражала неймовірними образами. Відеоробота на пісню “Верба” не стала винятком. Співачка зʼявилася у кліпі при надії та показала, що жінка в цей чарівний період може бути різною, як ніжною домашньою, так і епатажною та гламурною. Більше того, СолоХа дивувала запальними танцями, а в одному з образів навіть оголила свій круглий животик, чим неабияк приємно здивувала фанів.

“У цьому кліпі я не лише грала роль дівчини, яка чекає на свого коханого. Усі образи створювала я особисто, а їх було чотири. Ми індивідуально шили все вбрання за моїми власними ескізами, я сама шукала і вибирала тканину.  Також самостійно обрала зачіски і колір перук, слідкуючи за світовими трендами. А крім того, монтаж відео відбувався повністю під моїм керівництвом. Тобто у цьому кліпі я неймовірно виросла. За свій довгий 6-річний творчий шлях я відчула, що ось цей момент. Я готова та можу взяти все під свій контроль і створювати те, що хочу донести до своєї аудиторії”, - каже СолоХа

Крім виконавиці, у кліпі зʼявляються й інші герої. Це і професійні танцівники, а також акторки Лілія Олійник та Ксенія Срібна, які зіграли у відео самих себе - маму та доньку. Вони сумують за батьком, який пішов на фронт, однак знають, що він скоро повернеться додому з перемогою.

Режисером відео “Верба” став кліпмейкер Павло Лихота. З ним СолоХа співпрацювала вперше.

“Насправді, сценарій кліпу вже був в моїй голові, тож Павло вдало реалізував мою ідею і додав трохи свого бачення. В нас була така праця в тандемі”, - каже СолоХа.

Пісню СолоХи “Верба” вже можна почути на стрімінгових платформах, а кліп доступний до перегляду на Ютуб-каналі співачки.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист