ТРИ АНШЛАГИ ТА ГОСТІ З ПОДАРУНКАМИ ДЛЯ ЗСУ — ЯК «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ВІДЗНАЧИЛО СВОЇ 8 РОКІВ?

Три дні аншлагів — так «Дизель Шоу» відсвяткувало восьмий День народження! Більше того, менш ніж за півтора місяця шоу зібрало ШІСТЬ повних залів у Жовтневому палаці. Унікальний результат для нашого часу. «Дизелі» дуже люблять встановлювати різні рекорди, про що згадали під час святкових концертів. А ще люблять допомагати й робити подарунки нашим захисникам. Тільки за останній місяць було зібрано 700 тисяч гривень у турі містами України та майже 3 мільйони гривень на концертах до Дня народження. Особлива подяка нашим друзям, що прийшли з подарунками, та учасникам благодійних аукціонів!

Пекельний гумор для ворогів

Традиційно в програмі лише свіжі та актуальні історії на злобу дня. Наприклад, подія, яка вже стала культовою та за якою стежили всі українці, — виселення московських попів із лаври. Ця історія знайшла своє віддзеркалення в правдивій пісні-сповіді, яка буквально розпалила глядацьку залу. Потужні голоси Єгора Крутоголова, Євгена Сморігіна та Дмитра Танковича нарешті розповіли правду. Ну, а які образи вони втілили, дивіться в прем’єрах. Але маємо одну підказку.

— Композиція була написана за мотивами «Belle» з мюзиклу «Нотр-Дам де Парі», у якій ми почули 3 «дизельних» тенори. А щодо образів, то якщо ви подивитеся на мене в цьому номері, відразу скажете: «Так це ж "Паша Мерседес"!» — розкриває перші подробиці Крутоголов.

Знатно команда проїхалася і по російських окупантах! Так, у передчутті пекельного сезону присвятила новий сюжет Криму. Тимчасові окупанти, які поки так не хочуть «уєзжать», зустрічають на одному пляжі місцеву мешканку — кримчанку. Ви не повірите, але ця роль безапеляційно дісталася художньому керівнику «Дизель Студіо» Єгору Крутоголову! Для нього ж вона стала справжнім випробуванням. Адже актор напередодні втратив найдорожчу для себе людину.

— Для мене це особливий номер, тому що тут я читаю вірш за мотивами Ліни Костенко, улюбленої письменниці моєї мами, яка пішла від нас саме напередодні концерту. Але я його затверджував у неї, коли вона лежала в реанімації та ще могла говорити, — ділиться Єгор. — Взагалі цей концерт для мене став непростим випробуванням, тому що мені потрібно було виходити на сцену щойно після похорону мами. Я попросив у неї вибачення за те, що мені доводиться гуморити в такі дні, але я професіонал і маю робити свою роботу, не зважаючи ні на що. Крім того, від мене залежить багато людей, до яких я не байдужий.

«Дизель Студіо» вдячна Єгору за його професіоналізм і відданість роботі. Це приклад неймовірно сильної людини.

Щодо інших номерів, то чи не вперше в нових випусках «Дизель Шоу» не триматимуться осторонь від боротьби з окупантами навіть казкові персонажі! Діти просили, тож актори зробили справжню казку, але із сучасними героями: Мавкою, Котигорошком, Капітошкою та навіть легендарним Дідом Панасом. У казковий світ потрапляє той самий Іван-дурень, який на печі в’їхав у хатинку Діда Панаса. Спеціально до номера художники-постановники «Дизель Шоу» збудували 5-метрову пічку для головного героя. Тож до перегляду обов’язково й дітям, й особливо дорослим!

А ще тільки в «Дизель Шоу» ви зможете побачити картопляного фюрера на навчаннях білоруської армії, що тривають уже рік без перерви. Ну, і так званих героїв «СВО», у яких учергове фейкове інтерв’ю беруть фейкові журналісти.

Нові тандеми в сімейних історіях

Неочікувано гаряче буде в сім’ї, яку відтворили на сцені Євген Сморігін та Віталіна Біблів. Це нова сімейна пара, яка з’явилася в «Дизель Шоу», і вони дуже палко складатимуть шлюбний договір!

— Я давно співпрацюю з «Дизель Студіо», але із Женею в дуеті вперше. Він афігенний партнер, з ним легко. Історія про те, що в один момент Женя вирішив, буцімто я ущемляю його права. І він приносить шлюбний контракт. У процесі номера все стає з ніг на голову й закінчується зовсім несподіваним рішенням мого сценічного чоловіка, — інтригує Біблів.

А в Євгена Сморігіна сталася особиста подія на восьмиріччя проєкту. Уперше в історії «Дизель Шоу» його сини Олексій та Сашко зійдуться в одному номері в ролі самих себе.

— Раніше сина Віки й Саші грав Льоша, а тепер Саша. І в номері про вибір кума вони вперше зіграли разом двох братів: старшого й молодшого. Для мене це така гордість, що вони вдвох, — ділиться батьківською радістю Женя.

Взагалі для українців тема кумівства дуже близька й завжди актуальна. Проте авторам студії здається, що останнім часом люди почали ставитися до цього надто прагматично — про це й сюжет номера, у якому актори нагадають, для чого насправді потрібні хрещені батьки.

Отримала продовження історія сім’ї Галя+Коля у виконанні народної артистки «Дизель Шоу» Юлії Мотрук і народного артиста України Назара Задніпровського. Цього разу не спиться чоловіку, і в нього для цього вагома причина. Номер «на біс» показували два дні, а під час другого показу актори влаштували Юлі справжній сюрприз. Дмитро Танкович із пісні «Рідна мати моя» не за сценарієм перейшов на композицію «Хеппі бьоздей». Річ у тім, що Юлія Мотрук цього дня святкувала свій справжній День народження просто на сцені.

— Це було дуже несподівано та хвилююче. Мене ніхто не попередив про сюрприз. Я за сценарієм маю лупити Дмитра й Назара, уже взяла подушку до рук, а тут таке: Дімка співає, усі актори вийшли на сцену, зал аплодує, а я не розумію, чи продовжувати мені номер, чи це вже все? — ділиться враженнями Юля.

Гадаємо, цей День народження вона запам’ятає надовго.

На глядачів також чекає новий номер про сім’ю Віки та Гоші та, звісно ж, продовження пригод Віки й Сашка.

Повернення легенд і народних улюбленців

Спеціально до восьмиріччя проєкту на сцену «Дизель Шоу» повернулася легендарна Єфросинія Кадик у виконанні Вікторії Булітко! Ця панянка вже підкорила серця багатьох глядачів своєю неординарністю та родзинкою, як каже Лілія Ребрик. Вона, до речі, зіграє подружку Фросі в дуже нестандартній історії.

— Я граю бізнес-леді, яка так заклопотана, що не має часу на особисте життя. І Фрося хоче виправити це та приводить до мене ворожку. Фінал цього номера буде дуже яскравий, — розповідає перші подробиці Ребрик. Моє головне завдання — не проколотися на сцені, бо Віка настільки органічно грає цю Фросю, що я інколи плутала їхні імена під час репетиції. І гумор тут у тому, аби вміти посміятися над своїми недоліками й перетворити їх на родзинки.

Особливі незабутні історії будуть у наймасовіших номерах, у яких беруть участь абсолютно всі актори «Дизель Шоу». Це справжній виклик для команди, адже організувати роботу стількох людей украй важко.

— Буде номер про коворкінг — дуже популярне місце на період вимкнення світла, де зберуться найрізноманітніші персонажі. Складність у тому, аби все було чітко відпрацьовано, ніхто не спіткнувся, не забув слова тощо. Як у хореографії, коли через необережний рух одного з партнерів усе може піти шкереберть, — каже Євген Гашенко.

До речі, у святкових концертах актор виконав найрізноманітніші ролі. І цього разу йому довелося опановувати нову мову. Пам’ятаєте, як його шаман говорив майже вигаданою? Тепер Женя не імпровізував, а вчив справжню японську!

— Буде номер про одну жіночку у виконанні Вікторії Булітко, яка дуже хоче влаштуватися на роботу, тому ладна підробити своє резюме, у якому написано, що вона знає японську. У цій історії я граю японця, усі його фрази вчив разом із перекладачем. Вони справжні, я перевіряв. Дуже намагався передати цей акцент, щоправда, геть не знаючи наголосів, — розкриває секрет Гашенко.

Ну, а що з того вийшло, треба обов’язково дивитися в прем’єрах! Усі знавці японської, пишіть, чи вдалося нашому Євгену опанувати нову мову буквально за кілька днів.

Допомога українським захисникам

«Дизель Шоу» навіть у свій День народження звикло не отримувати подарунки, а їх дарувати. Зараз найбільшої уваги потребують українські захисники. Тому традиційно нові концерти відбулися на підтримку Збройних сил України. Команда щодня проводила декілька благодійних аукціонів, де розіграла монету із зображенням Валерія Залужного, гільзу для набоїв від полку «Азов», тубус для зброї з Вугледара, м’яч і футболку з підписами найвідоміших українських футболістів. А ще були особливі «дизель»-лоти: обід із Єгором Крутоголовим і вечеря з Вікторією Булітко.

— Я познайомилася з переможцем лоту, згодом домовимося про зустріч і поспілкуємося. Я, до речі, раніше брала участь у схожому заході. Розумію, наскільки це важлива ініціатива, адже так ми можемо ще більше допомогти нашим хлопцям, — зауважує Віка.

А от обід із художнім керівником «Дизель Студіо» виграв найвідданіший шанувальник, який не пропускає жодного концерту «Дизель Шоу».

— Я завжди його бачу в перших рядах. І навіть якщо ми повторюємо якийсь номер, він обов’язково сміється. Дуже дякую за підтримку і нас, і наших хлопців, — каже Єгор Крутоголов.

Усі гроші спрямовано до БО «Дизель Фонд», що майже рік закуповує автівки для захисників і прифронтових міст, амуніцію, аптечки, гуманітарну допомогу та ще багато чого іншого. Усе для української перемоги!

Ставайте й ви її частиною — дивіться прем’єрні випуски «Дизель Шоу» щоп’ятниці о 19:00 на каналі ICTV2, наших ютуб-платформах і в соцмережах. Перший свіжий гумористичний випуск стартує вже сьогодні, тож не пропустіть!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист