Учасниця Дитячого Євробачення презентувала пісню про перемогу України

Молода 15-річна співачка Olena Usenko презентує мотивуючу пісню про перемогу України.

Олена Усенко – співачка та авторка пісень, в 2021 році перемогла Дитяче Євробачення та представила Україну на Junior Eurovision, де посіла 6 місце з власною авторською піснею «Важіль», учасниця шоу «Голос Діти 5»

«Бути артистом для мене – це, в першу чергу, служити людям. Дарувати їм себе через творчість. Для мене важливо, щоби у текстах моїх пісень була я та меседж, який я хочу передати слухачам», – говорить співачка.

Сьогодні співачка представляє пісню «Світанок Прийде», яка присвячена боротьбі, надії та перемозі. Енергійна та драйвова поп-рок балада «Світанок Прийде» – це звернення та підтримка для кожного українця, заклик триматися та вірити.

«Я присвячую пісню «Світанок Прийде» кожній людині, яка важко переживає складний період і потребує підтримки та оптимізму. Цією піснею я кажу вам, що ви не одні. Вірте в те, що навіть після найтемнішої ночі ваш світанок неодмінно прийде», – ділиться співачка.

Режисером та оператором кліпу став Олександр Семененко. По задумці режисера, артистка знаходиться у темній кімнаті. Чорна темна кімната - це найтемніший час у житті перед світанком. Білий промінь світла, що з'являється у відео, це світанок, що прийшов.

Співачка активно виступає на благодійних концертах на підтримку ЗСУ, як в Україні, так і за кордоном. Перше живе виконання пісні «Світанок Прийде» відбудеться у масштабному телевізійному концерті у Польщі м. Жешув на стадіоні «Європейський».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист