Голос, який зазвучав в найскладніші часи: Марта Липчей презентувала дебютний альбом “Народжена в серпні”

Українська поп-рок співачка Марта Липчей презентувала дебютний студійний альбом під назвою “Народжена в серпні”. До лонгплею увійшло 12 треків артистки.

Від пісні до пісні можна прослідкувати народження та зростання молодої української рок-зірки, формування її поглядів, принципів та характеру. Альбом має виняткову силу, а музика відображає відвагу, яку співачка знайшла всередині себе та якою готова ділитися з тими, хто її сьогодні потребує.

«Мій голос зазвучав у найскладніші часи для нашої країни, та це дало мені можливість зрозуміти, що я хочу транслювати у своїй творчості, кому я хочу присвячувати свої пісні. Вони про силу українців, про відвагу наших воїнів, про непрості випробування, які нам довелося проходити, про внутрішній вогонь кожного з нас, вони про мене», – коментує Марта Липчей.
Назву альбому “Народжена в серпні” дала однойменна  пісня, що увійшла до лонгплею, — друга потужна колаборація Марти Липчей та Сергія Жадана. Це пісня про Україну – сильну державу, яка звʼявилась на світ, щоб змінити його та доповнити своєю нескореною красою та свободою, але це також історія самої Марти й віддзеркалення її світосприйняття.
Сергій Жадан також став співавтором 4-х треків альбому: двох дуетних пісень “Говори” та “Народжена в серпні”, які вже встигли полюбитися слухачам, та нових — “Для тебе” та ”Наші голоси”.

На підтримку дебютного альбому “Народжена в серпні” відбудеться перший великий сольний концерт у Києві, де співачка наживо заспіває свої хіти та нові пісні. Саме там вперше прозвучать усі треки альбому в живому виконанні разом з музикантами та у режисурі іменитої Каті Царик. Розділити особливий вечір та насолодитися творчістю співачки можна вже сьогодні, 24 травня, в атмосферному арт-просторі V`YAVA, а послухати альбом прямо зараз — на всіх музичних платформах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист